mandag 13. mai 2019

Hvorfor kildesortering

Hvorfor kildesortering

Kildesorteringsbeholdere av høyeste kvalitet i flere størrelser. Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti!


Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Hva er poenget med kildesortering ? Smart system, eller bare søppel? Nå er målet å gjenvinne så mye som mulig. Fordi spørsmålet stilles på feil måte.


Det blir for enkelt å sammenligne kildesortering og resirkulering med andre klimatiltak hvor potensialet for reduksjon av CO2-utslipp er større, som å kutte flyreiser og slutte å kjøre bil. Avfall handler om mer enn karbondioksid og klima. Ved å kildesortere avfallet vårt tar vi vare på ressursene i avfallet, og sikrer at farlig avfall blir håndtert på en forsvarlig måte.


Hvorfor er det viktig med kildesortering ? Avfall er ressurser som kan brukes om igjen og på den måten sørge for at mest mulig av. Myndighetene, kundene og omgivelsene dine forventer at du kildesorterer avfallet, alle vet at det er bra for miljøet. Avfall er råvarer som kan gjenvinnes til nye produkter dersom det blir sortert riktig, enkelte avfallstyper kan du faktisk få betalt for.


Vi kaster for eksempel ikke plast, glass, metall og drikkekartonger i samme søppelkasse, men sorterer det hver for seg. Men hva er poenget med kildesortering ? Svarene finner du her. Du kan også velge avfallstype under for å lese mer om den enkelte avfallstype. For å oppnå dette, er det meget viktig at hver enkelt av oss er flinke til å sortere riktig. Det kildesorterte avfallet er ikke søppel, men råstoff som inngår i produksjonen av nye produkter.


Hvorfor kildesortering

Se utvalget og kjøp på nett i dag! Hvilken konsekvens det har, at det som kan gjenvinnes kastes i restavfallet, er det delte meninger om. Både bedrifter og privatpersoner har et ansvar for å bidra til å skape et mer bærekraftig samfunn. Gjennom kildesortering sparer vi miljøet både med enklere logistikk og mer effektive produksjonsprosesser når papp og papir skal gjenvinnes.


Nå er vi altså i full gang med ny og bedre kildesortering i Hallingdal og Krødsherad. Og i fjor høst dukket det opp to nye figurer, søppeldemonen og miljøengelen, som skal minne deg på å sortere så godt som mulig. For mer informasjon om kildesortering , se sortere.


Hvorfor kildesortering

Hva skjer med avfallet etter innsamling? NordRen henter plastemballasjen i Bærum. Den blir lastet om i Oslo, og fraktet videre til Tyskland av Grønt Punkt. Søppelet kan sorteres av husstander, forbrukere, forretninger o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg