onsdag 22. mai 2019

Jotun form ncs

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Disse fargene, med tilhørende NCS -koder, er ikke farger som inngår i det standardiserte NCS -systemet, men farger som inngår i Jotuns eget fargesortiment. Det betyr at vi ikke starter med en NCS -kode for våre farger, men faktisk helt i motsatt ende! Vi i Jotun utvikler spesialfarger tilpasset våre egne produkter. Jotun LADY svarer: Hei igjen :-) Så enkelt er det dessverre ikke. Fargen er akkurat passe myk og lun på veggen.


En varm gråbeige tone. Fargen kan minne litt om Kalk, men den er noe mindre rødlig.

Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. En lun, behagelig og passe mørk varmgrå farge. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov. Med Jotun Fargetrygghet er du alltid garantert riktig fargegjengivelse.


Nøytrale gråfarger kjennetegnes ved at de har en N i NCS -koden. De såkalte greige muldvarptonene har ofte stor andel rødt og sort i seg og vil oppleves noe kjøligere enn de gråbeige som har noe mer gult enn rødt i seg. I tillegg har vi jo også de blåkaktige gråtonene, altså som har blått i seg og dermed opptrer som kjølige.

MAXBO-ekspert Pannberg har tro på at en del av de nye Jotun -fargene kan bli bestselgere denne høsten. Blå- og grønntoner er farger det allerede selges mye av. Jotun mener også terrakotta og gammelrosa vil bli trendfarger.


Jeg tror nok det tar litt tid før folk tør å bevege seg i den retningen, men du trenger jo ikke male hele stuen. LADY BALANCE Vakre, matte vegger og godt inneklima. Mange liker den skarpe kontrasten mellom det helt lyse og det mørke, – og det er nok den mest brukte kombinasjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg