mandag 6. mai 2019

Gammeldagse fliser

Hvor produserer vi våre fliser ? Vi har produksjonsland som er Marokko og Vietnam. Våre VF modeller fra Vietnam er impregnert ganger og våre MF modeller fra Marokko er ubehandlet. Hos oss får du håndlagde fliser i klassiske gammeldagse mønster eller i mer moderne design.


Våre vakre historiske fliser er av ypperste kvalitet til rett pris! Du kan også designe dine egne marokkanske fliser fra Marokko eller historiske fliser fra Vietnam om du ønsker det. Ta kontakt for mer informasjon. Norfloor har et enormt utvalg av italienske kjøkkenfliser til gulv og vegg i alle prisklasser og vi kan tilby kjøkkenfliser i alle farger, størrelser og overflater.


Med fliser i småformat er det lett å lage fall mot sluk, og å bygge buede former. Valg av modernistiske veggfliser kan dempe det gammeldagse inntrykket. Vi har bygget hus en gang før, forteller Suzanne Andersen, så da vi skulle i gang med nytt husprosjekt, visste vi akkurat hvordan vi ville ha det. I vår intense jakt på historisk korrekte fliser til vårt bad endte vi opp med firmaet ITADesign og fliser fra engelske Fired Earth.


Ikke de billigste eller de enkleste å fak i, det skal være sikkert! Men de var i riktig størrelse i tillegg til å være gjennomfarget noe som er avgjørende for det rette innrykket av et gammeldags bad. Har du et vanlig sluk, så må du tenke på fallet mot sluket før du velger flis. Med store fliser er det vanskeligere å legge riktig fall på gulvet.


Skal du derimot gå i gang med et nytt ba så kan du montere et designsluk, og dermed unngå hele problemstillingen. Med et designsluk kan du ha store fliser i dusjsonen også. Fjerne fliser Om du ikke har Twitter-konto er det ikke noen særlig vits å ha Twitter liggende på flismenyen. Høyreklikker du på en flis, kan du velge Løsne fra start for å fjerne den. Right Price Tiles har butikker rundt om i landet.


Med stort utvalg av fliser til baderom, stue, gang og utefliser har vi det du trenger til ditt neste prosjekt. Oppussing går lett med oss. Våre kunnskapsrike ansatte vil bistå deg til å velge riktig produkt og riktig tilbehør. Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser.


Og om du har hus, hytte, leiligheten av gammel god årgang eller splitter nytt arkitekt-tegnet hjem, spiller liten rolle. De tåler vann og er godt egnet til gulv med varmekabler. Når du skal fuge fliser , er det en god idé å skaffe deg et fugesett.


Det består av et gummibrett eller en gummisparkel, et skumgummibrett (også kalt fugesvamp) og et spann med ruller til å presse vannet ut av skumgummibrettet. Om du velger gummisparkel eller gummibrett til fugingen er en smakssak, så her må du prøve deg frem. Ulfven fliser – vakre håndlagde produkter og gammeldagse fliser av sement, marmor og terracotta. Hele sortimentet, ca modeller, finner du ved å klikke her:.


Historiske, gammeldagse sementfliser. Brukes på gulv og vegg i gang, kjøkken og bad. Valg av mosaikk på kjøkkenet er en flott måte og sette et ekslusivt preg på kjøkken men vær også bevisst at fugefargen vil påvirke flisenes utseende kraftig. Marokkanske fliser – historiske fliser , håndlagde fliser eller gammeldagse sementfliser.


Gammeldagse fliser

Velkommen til en hyggelig handel! Vi holder til på Vøienvollen gård – Sagene i Oslo. Tilbygg på gamle hus Behovet for mer plass skaper utfordringer for det gamle huset.


Ofte er tilbygg beste løsning - eksiterende bygg kan i stor grad forbli urørt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg