tirsdag 7. mai 2019

Spekemat gavepakning

Vår filosofi er at spekemat ikke skal koste så mye. Butikken er den første i sitt slag (såvidt vi vet), med et svært godt utvalg av norsk og utenlandsk spekemat , samt salg av fersk- og varmmat. I vår varebeholdning finner du et variert utvalg av norskprodusert spekemat med høy kvalitet. Vi importerer også et utvalg av den kjente og populære spanske spekematen, som serranoskinke og salami.


Gourmetkurven har smakfulle matgaver med spekemat fra Smedstuen Går hjemmelagd gelé og syltetøy, eplemost, sjokolade, kaffe og krydder. Mange matprodusenter har satt sammen gavepakninger som du kan bestille, enten gjennom nettbutikk eller over e-post. Her kan du finne pakker med ost og tilbehør, spekemat og siruper, geleer og syltetøy. Spekepakken er en fin måte å få god spekemat rett hjem eller som en flott gave. Produktene har god holdbarhet og er smakfulle.


Gjennom flere besøk hos ulike spekematleverandører, har vi komponert forskjellige esker fylt med spekemat av høy kvalitet. Vi har også mange års erfaring innen storhusholdning. Server gjerne med godt tilbehør som potetsalat, frukt, eggerøre, pai eller litt rømme og flatbrød. Så mye spekemat trenger du.


Spekemat er populær mat, og lettvint å servere. Skal du sette sammen et spekefat med både spekemat og tilbehør, kan du beregne ca. Skal du hovedsakelig servere spekemat , kan du beregne litt mer. Ask Gård leverer næringsrik økologisk spekemat av høy kvalitet. Fritt for kunstige tilsetningsstoffer.


Bestill her, fri frakt i hele Norge. Det kan kombineres med det aller meste, og med ulikt tilbehør kan du lage spennende smaker til forskjellige anledninger. Hos MENY har vi et stort utvalg spekemat av høy kvalitet.


Vannmelonpizza med fjellskinke, bringebær, rødløk og fetaost Bruschetta med Fjelskinke, hvit geitost og bær. Rorosbuas nettbutikk_ spekemat. Her finner du alle varene vi har for salg.


Andreas lærte seg å produsere spekemat fra sin familie. Kunnskapen tok han med seg til Norge og gjennom produktene i Felloni Spekehus AS er arven ført videre. Vi gjør det enkelt for deg å lage en fantastisk reinsdyrmiddag. Se våre oppskrifter - bestill din egen kasse med reinsdyrkjøtt, enkeltprodukter og spekemat.


Velg blant favoritter som rødvinspølse, elgpølse og baconpølse i vår nettbutikk med spekepølser. Hun ramser kjapt opp blåbærgele, kreklinggele, bringebær-, tyttebær- og ripsgele. I tillegg kommer blant annet julegeleen laget på hyllebær og granskudd-gele som begge er et nydelig følge til vilt. Bestselgeren er varianten med akevitt.


Den er supergod på spekemat , men kan brukes til alt fra fisk til fugl, forteller Halvorsen entusiastisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg