mandag 28. mai 2018

Toppmontert servant

Toppmontert servant

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn toppmontert servant nå på Kensaq.


Servant , stort utvalg til lavpris: Toppmontert , vegghengt, møbelservant, gulvmontert, frittstående servanter. Du har for eksempel toppmontert servant , eller bolleservant, for montering over benk. Eller så har vi tradisjonell vegghengt vask med runde eller firkantede former, hvor du og har muligheten til å skjule rør med en søyle på enkelte modeller. Vi fører også en rekke servanter for hjørneplassering dersom du har begrenset med plass. Sett ditt personlige preg på badet med en toppmontert servant.


Våre toppmonterte servanter kommer i mange ulike design, så her kan du finne den som passer for deg! Vi leverer kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer som Bathco, Hafa og Noro. Add to Wishlist Vegghengt.


Toppmontert servant

Nedfelt servant Kunne du tenke deg en servant for nedfelling i messing, kobber eller annen finish? Du kan melde deg av når som helst. Av den grunn, vennligst finn vår kontaktinformasjon i juridiske merknader.


Vi har servanter i alle størrelser og for alle baderom. Det betyr at du har alt fra de rimeligste utgavene under tusenlappen, til de mer eksklusive designerservantene å velge mellom. Servanter i alle størrelser og alle priser, leter du etter en flott vask kan vi presentere et stort utvalg av med god kvalitet.


Toppmontert servant

Vi levere modeller fra alle de store produsentene, så det er mer enn nok å velge mellom. Servanten er designet for montering på en benkeplate eller skap. Den var laget av høy kvalitet sanitærkeramikk. Takket være den spesielle produksjonsfasen er den holdbar og enkel å rengjøre.


Sanitærkeramikk av høyeste kvalitet med en matt svart finish vil tiltrekke alles oppmerksomhet. VERA toppmontert servant på benkeplate. De fleste av våre servanter er i porselen. Det er et materiale som egner seg utmerket for servanter ettersom det tåler både flittig bruk og vann.


Toppmontert servant

Dessuten er det pent, holdbart og enkelt å holde rent. Spørsmålet er bare hvilken du velger? Se alle våre servanter her. Avia- servanten er en stilig og elegant modell. Norges største nettbutikk på merkevarer for badet!


Keramikk som vasken er laget av gjør det enkelt å rengjøre. Inklusive MVA leveringstid dager. Antall Legg i kurv Beskrivelse. Her finner du servant til baderommet i ulike typer, blant annet toppmonterte (bollevasker), nedfelte, vegghengte og gulvmonterte.


Servanter kommer i alle slags materialer fra aluminium, glasert metall, betong og mikrosement, til klassisk porselen og støpemarmor. Noen servanter kan til og med fås med farger og dekorer på utsiden. Pris avhenger av farge (se Mer info for oversikt). Hovedpris basert på hvit, som avbildet.


Merk at andre farger har lengre leveringstid. Bestillingsvare Leveringstid: ca. Ullevål Rørservice AS, som har drevet aktivt i flere år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg