onsdag 23. mai 2018

Sideklosser vindu

Sideklosser vindu

Sideklosser setter et ekstra fint preg på vinduet. Vinkelen på sideklossene er 22. Pynteklosser for utvendig bruk på hus og hytte for dekorasjon rundt dører og vinduer.


Finnes i flere størrelser og modeller. Dekorklosser gir ikke bare rommet det lille ekstra, men det gjør også listejobben mye enklere. Bredt utvalg dekorklosser til både inne og ute. Vi sager klossen en for en.


Klossene kan, om ønskelig, produseres etter kundens ønsker. Med forbehold om vi klarer å skjære dem på saga, og det er ingen minste bestilling. Toppvinkelen på knektene er 2andre vinkler kan lages. Bredden på underklossene kan lages etter behov.


Skal ha samme bredde som sidekledningen til vinduet. På disse sidene kan du drømme deg bort og hente inspirasjon. Skap ditt eget eventyr med utgangspunkt i vårt. Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister. Her er det brukt 5- denne kan bestilles ubehandlet - malt eller impregnert.


Passer sammen med underklossene 50 5og 506⁠. Midtkloss til bruk på vindu utvendig for å skape et klassisk og stilfullt. Vi har et stort utvalg i utvendige klosser. Midtkloss passer over vinduet ved siden av sideklosser , dette gjør ‘rammen’ rundt vin. Som når du rammer inn et bilde, gjør klossene rundt vinduet den siste ‘finish’.


Alle utvendige pynteklosser fås i ubehandlet, impregnert eller malt utførelse. Sjekk at sideramme skyvefelt er parallelt med sidekarm, en enkel kontroll er at beslag i sideramme treffer likt på sluttstykke i sidekarm oppe og nede. Juster føringer (oppe og nede) som beskrevet, slik at de ligger riktig i sporet oppe A og nede B. Gå inn på nettsiden vår og se utvalget av diverse utvendige klosser og utvendig dekor. Se link i BIO for utvalg av utvendige produkter.


Vi håper du nyter de siste sommerkveldene ute! Disse utvendige klossene finner du i vår nettbutikk sammen med mange andre typer. Sjølingstad Snekkerverksted as. KUNDENS BEHOV OG SPESIALOPPDRAG. Høy kvalitet og god service.


Klikk deg inn på hjemmesiden vår og se gjennom utvalget av toppklosser, bunnklosser, hjørneklosser, sideklosser underklosser, stolpehatter og mye mye mer. Vi gleder oss til å høre fra deg. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på.


Kan også brukes som sidekloss i kombinasjon med andre underklosser. I tillegg til den ordinære produksjonen av pynteklosser og. Knud Langhoff hadde jobbet som snekker i mange år, men kunne tenke seg nye utfordringer.


Toppklosser og bunnklosser i eik. Spesialtilpasset til kunde. Køb billige domæner og webhotel hos Surftown. Gratis hjemmeside program til at bygge hjemmeside og webshop.


Email på dit eget domæne. Virker med Wordpress.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg