fredag 4. mai 2018

Hvit singel

I vår nettbutikk, har vi i vårt utvalg for salg av steinprodukter til ditt utemiljø storsekk singel pukk. Den har en rekke unike egenskaper som er velegnet til ulike industrielle formål. Dekorstein sort kg sekk til mm. Dekk bark Big bag deck bark. Fargen er en type offwhite.


Når du setter den inn i et miljø, og får den i kontrast til annen stein, plen eller lignende, vil den nok for de aller fleste fremstå som relativt hvit (se bilder).

Kritthvit er den imidlertid ikke. Har vært hos Plantasjen, Maxbo og diverse hagesentre, men de har bare såkalt hvit elvesingel eller tromlet stein, det vil si steinene er i singelstørrelse men runde, ikke knust med skarpe kanter slik som normal singel er. Dette kan jo brukes såklart, men jeg tror det hadde sett bedre ut med vanlig singel -struktur. Labradorit produseres i bruddet til Hellviksplitt AS på Hegrestad og Lysit hos KS Edelsplitt på den andre siden av rv 44.


Opprinnelig var mineralet lysegrått og meget hardt, men gjennom en delvis metamorf forvandling har vi i dag en hvitere og seigere stein. Forholdet mellom omdannet og opprinnelig plagioklas er omtrent : 50. Salg av grus, pukk, jor gjenbruksasfalt, san bark og dekorstein til en lav kost over hele landet. Vi finner de laveste pris, levert direkte hjem til deg!


Sand og grusprodukter Forskjellige sand og grus fraksjoner kan også hentes fra vårt lager på Heggstadmoen ved Heimdal, hvor vi er behjelpelig med opplasting av både små og store lass.

Vi leverer også hvit hagesingel hvis det er ønskelig. Maskinknust shingel er kantete, men man kan også kjøpe naturshingel, som er rund og polert. Selv syns jeg den hvite naturshingelen er pen, men det passer ikke overalt.


Vi har alt til hage og utemiljø. Nå fører vi også vinterprodukter som ovner, strøsalt, strøkasser, snømåker osv. Anmeldelser av norske datingsider. Finn ut hvilken som er best for deg!


Vi tilbyr også transport. Hvit pyntesingel i Big Bag. Pris blir regnet ut automatisk ved kjøp i vår nettbutikk. Steinmannen AS er forhandler av hvit singel og grus på Sørlandet. Litt gammelt innlegg, men likevel: Du kan kjøpe hvit singel hos Sandhandel i Bispegata i Oslo.


Den er veldig hvit og lyser endel opp, så hvis du skal ha den på et stort område, ville jeg nok sett på den før jeg bestilte slik at du vet at det er dette du vil ha. Med dekorstein skaper du en vakker kontrast mot husvegger, trær, m. Elvestein er også dekorativ i blomsterbed eller nyttig mellom hus og bed eller plen. Den minste fraksjonen er også fin og god å gå på i stier og sitteplasser. Elvestein fra Rhinen har et spill av farger: rødt, brunt, sort, grått og hvitt.


Fin til gårdsplass eller dekorasjon i be krukker og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg