tirsdag 22. mai 2018

Plexiglass ramme med magnet

God Service Og Rask levering. E-handelsmerket Nettbutikk. Bredt utvalg av magneter og magnetiske løsninger til hjemmet, kontoret og for proffe. Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 5kr.


Plexiglass ramme med magnet

Pleksiglass er et ideelt materiale for alle typer rammer. Vi tilbyr spesial- og standard størrelser. Har totalt pakker, altså 1rammer. Lær hvilken ramme du burde ha på bildene dine, og få enda mer ut av dem. Plexiglass gir bildene dine museumskvalitet på veggen!


Liten og slank ramme med bilde. Akrylramme (akrylbilder eller acryl) i 20x30x1cm med fire veggfester i. Akrylblokker med magnet , fungerer som fine bilderammer. Bilder på plexiglass gir en stilig og moderne fremstilling av bilder. Friske fargetoner fremheves i plexiglass bilder, og egner seg spesielt godt til naturbilder.


Plexiglass ramme med magnet

Det beste med plexiglass , er at det sørger for at man aldri går lei av bildene. Foto på plexiglass er også spesielt egnet for å henge utendørs, uten at fargene påvirkes. Er du ikke fornøyd med ditt kjøp eller har angret deg? Ta det med ro, hos Clas Ohlson har du opp til dagers åpent kjøp.


Vi leverer flere typer rammer i plexiglass. Magnetrammer, bilderammer, plakatrammer, rammer for montasjer og rammer for puslespill. Tre er det mest allsidige materiale for utforme rammer for plexiglass ruter. Vi spenner også opp lerret på ramme.


I vårt sortiment finnes flere ulike serier og størrelser av rammer. Innenfor seriene finnes flere størrelser å velge i. Våre rammer er produsert her hos oss og har høy kvalitet og finish. Minirammene passer utmerket på kontoret eller på nattbordet. Gi bort en søt magnet - eller miniramme til noen du er glad i, eller bevar et herlig minne i en liten, fin nøkkelringramme som du har med deg over alt.


Hos oss finner du et stort utvalg små magnet - og minirammer i ulike modeller. Vi har kort sagt rammer som passer i alle hjem, eller sagt med andre ord – en ramme for enhver person! Siden det alltid finnes vegger, bor kommoder, vinduskarmer og mye annet å fylle opp med fine rammer , er det alltid like aktuelt for oss å fylle opp utvalget vårt for at du skal kunne oppdatere hjemmet ditt med nye rammer. Supersterke neodymmagneter. Det er et høykvalitetsprodukt produsert i Europa og kjennetegnes med høy slagfasthet, lav vekt (ca. av glass).


Plexiglass ramme med magnet

Kjøp dem på Norges gadgetmekka. Det er ett transparant materiale med høy lystransmisjon (bedre enn glass), og kan tilpasses på stedet. Selvklebende posterramme med magnetisk forside for bruk på glass og andra slette overflater. Den transparente fremsiden av plast med omramming med magnet , gjør det enkelt å bytte ut innholdet gang på gang.


Fjernes hele rammen fra overflaten den er limt til, etterlater den ikke noe lim. Rammen har plexiglass , noe som er veldig praktisk da du ikke knuser det om du skulle være uheldig at du mister det. Dessuten gir plexiglass mindre gjenskinn fra lys og vindu. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.


Plexiglass ramme med magnet

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen. Flate magneter med sort overflate. Dette er en magnet som holder godt, og er perfekt til bruk på på alle magnetiske oppslagstavler. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. Når et kunstverk rammes inn, er det også viktig at glasset ikke kommer i direkte kontakt med kunstverket. Den plasseres inne i rammen som et felt mellom kunstverket og rammen , og sørger for at det er avstand mellom kunstverket og glasset, slik at glasset og kunstverket ikke klistrer seg sammen.


En passpartout vil være til hjelp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg