mandag 21. mai 2018

Fugemasse fliser

Fugemasse fliser

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Stort sortiment av flisprodukter. Epoxy, fug og mye mer.


Det finnes flere typer fugemasse , og forskjellige varianter. Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene. Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Hos MAXBO finner du et godt utvalg av fugemasse. Perfekt til fylling og tetting av fuger.


Kjøp på nett eller i butikk. Norges største nettbutikk for salg av fliser , VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Det består av et gummibrett eller en gummisparkel, et skumgummibrett (også kalt fugesvamp) og et spann med ruller til å presse vannet ut av skumgummibrettet.


Fugemasse fliser

Om du velger gummisparkel eller gummibrett til fugingen er en smakssak, så her må du prøve deg frem. Den gir veldig holdbare fuger, som for noens vedkommende herder slik at du kan slipe dem. Derfor kan den brukes til skipsgulv (med gummifuger), skipsdekk, skjøting av kjøkkenbenkeplater og annet.


Når en fugemasse heter f. Fuging av fliser - hvor fort kan en. Norfloor har et stort sortement av fugemasse til alle behov fra kvalitetsleverandøren Mapei. Hos Norfloor er du sikret best kvalitet og lavest mulig pris på fugemasse. For det meste blir lys grå og grå fugemasse anvendt. Hvite fugemasser vil gulne etter en stund og anbefales ikke.


På grove, rustikke fliser , glassbyggesteinsvegg, gulv med klinker og større, grovere uglasserte fliser brukes en grov klinkerfug. Ellers benyttes finkornet fugemasse. Fugen er smidig og lett bearbeidelig, og har den store fordel at overflaten blir har mens den vil være mykere i fugedybden. Vannavisende fuger oppnås ved å tilsette ADDA NANO VANNAVSTØTENDE FUGEMIX.


Murmester Jan viser deg hvor enkelt det er å fuge fliser i tørre rom. Påfør fugemasse over flisene med et fugebrett, trekk av diagonalt på flisene 3. La fugemassen tørke (kjenn etter om fugen er helt tørr) 4. Vask av fugemassen diagonalt på flisene 5. Vent til overflaten er tørr, vask av nok en gang med rent vann 6. Den trenger litt tid på å svelle før den kan påføres. Vær oppmerksom på blandingsforholdene, for det trengs vesentlig mindre vann enn ved blanding av flislim.


Fugemasse er sementbasert pulver som blandes ut i vann. Har lagt fliser selv, og strevde veldig med fuginga. Hadde en tendens til å dra med meg fugemassen hver gang jeg skulle glatte over flisene. Endte tilsutt opp med å la alt tørke.


Resultatet er fliser med mer enn bare et slør av fugemasse. Vasker med syrevask, men det sitter som pokker. På dette kjøkkenet derimot, har familien valgt å bruke en fugemasse som er mye mørkere enn flisene, nettopp for å fremheve rutene.


Det er et enkelt virkemiddel og resultatet gir en spennende effekt – en vegg med mønster og liv, uten at den virker urolig. Her er det fritt fram for personlige og annerledes løsninger. Kjøper du en fugemasse hos Byggmax, er du sikret et produkt av høy kvalitet. På toppen av det hele er de behandlet med antimugg.


For deg betyr dette vedlikeholdsfrie fuger som vil holde tett i mange år fremover. I tillegg til vindskyd er fugemasser en viktig bestanddel for god isolering, spesielt rundt dører og vinduer. Derfor er det slett ikke uvanlig at man kan oppdage at masse smuldrer opp og rett og slett forsvinner. Dette kan for eksempel se ut som små hull i fugene. Dersom du oppdager at fugene smuldrer er dette noe du bør ta tak i. Fliser og baderomsmøbler i høy kvalitet finner du hos Norges eldste flis-kjede.


Fugemasse fliser

Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg