tirsdag 15. mai 2018

Stoff metervare klær

Stoff metervare klær

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Se det store utvalget av stoffer , mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Alltid stort og oppdatert utvalg. Kjøp klær på postordre eller nett. Vi tilbyr også kurs og sømtjenester!


På jakt etter stoff og metervare ? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! ABBY'S TEKSTILER NABHAN - Org. Alle utenlandske nettbutikker i denne lista sender gjerne varer til Norge. Her finner du tekstiler for alle stiler og rom. Slipp løs kreativiteten, og sy putevar og gardiner – eller gi en gammel stol nytt liv med et annet.


Stoff metervare klær

Vårt hovedfokus ligger på trendige stretchstoffer som egner seg fantastisk til søm av klær til store og små. Morsomme design og skjønne stoffer som gir deg stor syglede! Kan brukes som basis, backing eller topping - mulig å skrive ut med en. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil.


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Vi selger linstoffene som metervare og til en svært god pris. Hvert produkt er beskrevet, så du vet alltid hva du kjøper. Linstoff kan brukes både som duk eller gardiner, til puter eller sengetøy. Men linstoffene vi har er laget for å brukes til klær , og lin er svært behagelig å bruke til lette og luftige sommerklær.


Silke er et fantastisk og eksklusivt materiale til klær. Alle de forskjellige silketypene i sortimentet vårt er av 1 silke. Blant våre oppskrifter kan du finne inspirasjon til hvilke prosjekter du kan gi deg i kast med. Du finner oppskrifter til både klær og tilbehør til boligen, så du finner noe som passer for deg, uansett erfaring. LappeLiseS Quiltestue er en butikk som selger stoffer til lappeteknikk og klær.


Mange stoffer og klær er GOTS-sertifisert og økologiske. Metervare selges pr cm. De selger også egenlagde barneklær og interiør til barnerom. Nettbutikk og butikk på Dokka.


Stoff metervare klær

Vi forhandler symaskiner fra Janome og Baby Lock. Vi har metervarer i masse mønstre og farger – fra klassisk til trendy. Klær fra Gullkorn Design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg