tirsdag 29. mai 2018

Moderne interiør farger

Moderne interiør farger

Et rom skal kjennes godt å være i. I noen rom er det riktig å gi ekstra energi, i andre er det ro og avslapning man vil invitere til. Det mørke blå rommet er som skapt for ro. En dempet beige tone.


Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen. Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene. I sydvendte rom kan en kjøligere fargeskala gjerne gi en positiv friskhet i rommet. Her kan man med fordel gå mer mot blått og grønt enn gult og rødt.


Er du som meg over gjennomsnittet interessert i interiør der me har sittet i spenning for å sjå kva sjølvaste Lisbeth Larsen har å friste oss med. Etter lang tid med først veldig hvite interiører , og så mer grå og brune ser vi nå fargene for fullt. Det som er spennende, er at det er så mange ulike farger å velge mellom.


Moderne interiør farger

Jotun har kåret årets farge til Blått, Pantone har valgt lilla, og gult, grårosa og dyp rød er også blant årets farger. Materialer som fløyel, messing, marmor, speil og glass, samt søte pasteller, blir brukt for å gjøre harde interiører mykere og mer eventyrlige. FÅ DE BESTE stylingtipsene og trendnyhetene i nyhetsbrevet! Estetikken skyver funksjonen til side og løfter frem magien i hverdagen vår.


Vi lar oss forføre, og sier ja takk til mer hverdagsglam! En mørk sofistikert blåtone gjør stuen vår lun gjennom vinteren, men etterhvert lengter vi etter den lyse klarere fargen som minner oss om sommerhimmelen. Har du ikke en hel vegg til disposisjon, kan et par skap også spre litt farge ! Denne klassiske beige fargen , er en fantastisk kombinasjon til den rødbrune fargegruppen, men også alene. Småmøbler, belysning og tilbehør i skandinavisk stil.


Moderne interiør farger

Både moderne design og landlig stil. Dansk side med stort utvalg i designprodukter. Møbler, belysning, tapeter, glass. Her finner du for det meste tekstiler, med moderne urban design.


Interiør hos kleskjeden. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Stort utvalg av dameklær for alle. Her kombineres ulike farger og materialer for å få fram kontraster i interiøret.


Et godt tips: Har du brede lister eller stukkatur? Mal veggene i en kontrastfarge for å få de nydelige utsmykningene til virkelig å stå ut. Oransjen øker ånden, stimulerer energien og gir en følelse av munterhet. For en dynamisk dag kan du sette rødt.


Det symboliserer styrke, lidenskap og ambisjon. Gul er forbundet med intellektet, mens grønn er blå, er harmoniske farger , balanse, renhet. Ideer for moderne reparasjon. Design en stue i leiligheten og et privat hus på bildet. Vakre romeksempler og designalternativer.


Moderne interiør farger

Etter flere års bruk kan klassiske interiører og møbler gjerne være moderne i uttrykket etter lang tids elde, da stilen vektlegger et tidløst uttrykk. Slike møbler og gjenstander kalles ofte for designikoner. Tenk deg et moderne hus med takterrasse og trehus i en solfylt. Grå med andre farger interiør. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! De turkise flisene ser ut som mosaikkfliser, men er vanlige fliser fra Höganäs. Fargen matcher gulvet på hemsen og veggen som skjuler sisternen til det vegghengte toalettet.


Glassdører gjør at dobbeldusjen fremstår som nett, med dører som går innover når den ikke er i bruk. Til venstre kan du se åpningen mot hemsen, der badekaret står.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg