fredag 11. mai 2018

Isbøtte jernia

Sammenlign pris med oss! BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. En vakkert utformet isbøtte i Rosendahls serie Grand Cru. Isbøtten er tilvirket i høyglansstål og ABS.


Den skarpskårede klassiske Grand Cru-designen gjør den. Er du ute etter en klassisk, tidløs champagnekjøler anbefaler vi vår sølvfargede isbøtte med lærhåndtak fra Cilunary Concept. Disse er ikke kun perfekte for nedkjøling av champagne, men tar seg også godt ut som en del av innredningen. Skal du servere vin eller drink?


Invester i en cocktailshaker eller hev vinopplevelsen med en vinopptrekker, helletut eller vakuumkork. Små forandringer kan raskt skape en koselig stemning i hjemmet. Pynt hjemme til hverdags og fest med flotte vaser, lekre servietter, lysestaker og pynt. Vi har alt du trenger for å gjøre hage og uteplassen klar – sommer som vinter. Velg blant våre bestselgende merkevarer innen grill, høytrykksspyler.


Jernia har skikkelige varer til bra priser. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Easily share your publications and get. Stort utvalg av kaffebokser og tebokser Kjøp din nye kaffeboks i dag og få rask levering.


Prisgaranti og rask levering. Safet hos Jernie Storo trekker blant annet frem en stilig Moccamaster i en sprek farge. Velg en butikk fra menyen, klikk på butikken på kartet eller søk butikknavn eller fylke for å finne informasjon om din Europris-butikk. Det er ulike åpningstider. Lamper og belysning til hele boligen.


Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke. Europris har et stort utvalg oppbevaringsbokser, plastkurver og diverse som vil løse dine praktiske oppbevaringsbehov. Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen.


Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. La bålkurven varme opp og lyse i mørket. Bålkurven er en populær liten ildplass som enkelt kan flyttes.


Plasser den sånn at du får ekstra lys og varme en kveld. Loft Bar Isknuser fra. Til Kjøkkenet Har du nettopp flyttet hjemmefra og må utstyre det som skal bli ditt personlige kjøkken, finner du et godt utgangspunkt hos Partyking. Ovnfast fad fra Eva Solo.


Enkelt og flot ovnfast fad fra Eva Solo. Fadet er lavet i hvidt porcelæn. Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine. Biltemas byggavdeling har alt du trenger av byggevarer.


Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg