torsdag 31. mai 2018

Pyntefat

Hos oss finner du et stort utvalg av vaser og fat. Vi har vaser i forskjellig mønstre og farger, finn de perfekte vasene for blomstene dine og skap et koselig hjem. Fint dekorativt fat formet som en hånd.


Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Stort utvalg pynt til bordet, stue, kjøkken, soverom og baderom. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor.

Nå er vi snart i gang med den magiske julehøytiden, og det er tid for å pynte til advent. I år har vi utrolig mye spennende tilbehør og lekre blomster som passer. Sett med søte prinsesser med rosa fjær tutu til oppheng i uro eller jule.


Da knar du hele tiden for hån til du kjenner deigen blir seig og en anelse lunken. Kransekake er festkaken over alle festkaker. Populær som den er passer kransekake til 17.


GlassForum selger nå både leire, farger og glasurer til keramikk. Vi har også et godt utvalg av ovner fra anerkjente produsenter som Rohde, Paragon, Olympic m.

Forny stuen og sofaen med nye pynteputer! Det er lite som skal til for å få et nytt uttrykk i stuen. Se vårt store utvalg sofaputer og finn din favoritt. Her finner du artikler om pynte fat til inspirasjon fra Mester Grønn. Nye varer hver uke betyr at en del favoritter må vike plassen for nye.


Benytt sjansen før de forsvinner for godt! Tilbyr produkter innenfor hovedområdene jernvarer og verktøy, kjøkken, hage, maling og lås og beslag. Oversikt over Jernia-butikker over hele Norge, samt.


Brukås Sport er en butikk som driver med friluftsliv, jakt, fiske, sportsutstyr og bekledning. Forruten nettbutikken har vi en stor butikk på 750mmidt i. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Skap den gode stemningen med Lilly. Interiør møblar gåver rauland.


Koseflamme uten røyk, sot eller lukt. Med furutreet som råmateriale lages det også lysestaker, vaser og ulike pyntefat ut av små og store grener. Alle unike med årringene som sitt mønster og med sin historie.

Bladformet pyntefat i glasert keramikk. Fint å sette lys på eller bruke som serveringsfat. Casa Nova Rund pyntefat Krom. Nydelig rundt fat i krom. Kommer også i en større størrelse.


Små forandringer kan raskt skape en koselig stemning i hjemmet. Pynt hjemme til hverdags og fest med flotte vaser, lekre servietter, lysestaker og pynt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg