torsdag 10. mai 2018

Matbokser med kjøleelement

Freshe matbokser hver dag, altså. Matbokser med Disney, Bakugan, Toy Story mm. Perfekt til piknik, stranden eller egentlig et hvilket som helst eventyr. Vi har matbokser i spennende og fargerikt design som gjør det morsomt å ta frem nistematen. Ser også vårt utvalg av BPA-frie produkter.


Matbokser med kjøleelement

Bentobokser er betegnelsen på matbokser med flere separate rom. Vi har allerede omtalt noen av dem ovenfor, men det finnes veldig mange flere, av mange ulike produsenter. Vi kan nevne blant annet denne Laptop lunch box, som kommer med fire mindre innerbokser som du kan stable inn og ut etter behov. Noen av dem er tette og med lokk.


Vi på KitchenTime har et bredt utvalg av matbokser i forskjellige størrelser å velge mellom. Jeg var på Ica denne uken og da fikk jeg tak i matbokser med kjøleelement. Det var Pågen-brød som hadde tilbudet.


Kjøp to pågenbrød og få med matboks med kjøleelement på kjøpet. Ungene har hatt nisten sin i boksene i dag og de fungerte supert. Skulle gjerne hatt noen med litt stilig design- håper dere klarer å finne ut av. I denne testen har vi konsentrert oss om matbokser med inndeling eller flere rom, som gjør det enklere å lage og frakte et variert og fristende måltid.


Lukking og inndeling. Dette krever særlig at matboksene er enkle å åpne og lukke. Testen av ulike matbokser med flere rom er utført av et testpanel med fem småbarnsfamilier med tilsammen barn i alderen til år. Alle matboksene er testet ut i praktisk bruk i familien, både av de voksne og barna, over en periode på uker.


Med kjøleelement i boksen holder maten seg frisk og god. Liten boks til oppskåret frukt eller grønnsaker og drikkeflaske følger med. Praktiske matbokser med kjøleelement.


Holder maten fersk og fin i inntil timer. Aldri mer svett ost eller vissen salat i matboksen. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet.


Matbokser med kjøleelement

Beklager, studerte ikke ab-kodene. Dog vil man jo alltid ha noe avkastning på pengene, så millioner blir jo mer enn millioner. Men om de blir stående i bank så vil de tape seg. Målene bør stå på nettsiden slik at man vet hva man kan forvente.


Litt skuffet over at kjøelelementet ikke fulgte med da dette loves i produktteksten. Etter endt dag var kjøleelementet fortsatt kaldt, og det var jeg godt fornøyd med. Det betyr at selve termofunksjonen. De er som regel ganske tynne de elementene i matbokser , tiner fortere. Jeg driver med et innlegg med mange forslag til matpakker for barn og voksne.


Siden jeg er morgenkvalm som fy i dag holder jeg meg unna kjøkkenet, men legger ut noen linker til bra matbokser. Tiden er over da man fikk to blingser i matpapir med seg på skolen, dagene på skoler er lengre og kravet til sunn mat, god mat, stilig mat osv har steget betraktelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg