onsdag 23. mai 2018

Modulsofa restaurant

Nyt gode, late dager i en myk og behagelig sofa. Se utvalget vårt her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.


Vi har mange ulike typer modulsofaer å tilby til din restaurant , kafé eller konferanse- og hotellmiljø. Kontakt oss gjerne så hjelper vi deg med å finne en optimal modulsofa. Hedda og Britta modulsofa. De forskjellige modulene kan kombineres i et stort antall variasjoner, og du kan velge i flere typer stoffer.


Med en modulsofa kan du selv bestemme akkurat hvordan du ønsker at din sofa skal se ut. Du kan velge blant en rekke ulike sofamodeller og -oppsett og sette sammen en sofa som passer perfekt i din stue eller oppholdsrom. De aller fleste modulsofaene kommer i flere forskjellige farger og med mulighet for å bytte ut stofftype og sofaben.


Velg mellom en rekke modulsofaer, eller design din egen modulsofa hos oss. En modulsofa passer inn i de fleste hjem, enten du har behov for en liten eller stor sofa. Vi har en rekke modeller i flere farger, fasonger og materialer. Dersom ingen av disse passer ditt behov, kan du bygge din egen modulsofa hos oss med vår modulbygger. Vi skifter navn til Sitting Scandinavia.


PKS Gruppen består av flere forretningsområder. Paustians egen Modulsofa er en populær klassiker. Dens formgivning forholder sig skulpturelt til rummet. Den modulopbyggede sofa er tegnet af Erik Rasmussen.


Modulsofa restaurant

Valg af de rigtige møbler til dit hjem, hotel, diskotek eller restaurant , vil tilføje elegance og funktionalitet til dit interiør. Det vil samtidig være omkostningseffektivt. Did you know that many of our designs are durable and certified for professional usage in offices, restaurants and hotels?


Bygg en modulsofa som har plass til alle, en sovesofa til overnattingsgjesten, en sofa med oppbevaring til lekene eller hvorfor ikke et kosehjørne med sjeselong. Velg blant mange forskjellige sofastiler, trekk og størrelser. Norges ledende totalleverandør innen møbler til cafe, hotel og restaurant.


Modulsofa restaurant

Vi leverer parasoller, lounge møbler og cafestoler til hele Norge. NICHE Norway leverer alt av komplette restaurant , hotell og kantine- løsninger. NICHE er også en betydelig importør av kjente møbelmerker, samt har utviklet en egen kolleksjon som har høstet stor anerkjennelse.


Vi har et stort utvalg av sofaer og lounge-sett til ditt serveringssted. Vi setter sammen en løsning som passer ditt behov. Send oss en tegning med mål og så. Kvalitet og slitesterkt.


Vi selger kun til registrerte firma, ikke til privatpersoner. Alle varer er ferdig tollet. Med NICHE Collection kan du skreddersy din egen sofa. Synlige priser er basert på rimeligste variant,.


There are 6restaurant sofa booth suppliers, mainly located in Asia. The top supplying countries or regions are China, Turkey, and Hong Kong S. Restaurant sofa booth products are most popular in North America, Western Europe, and Southeast Asia. Sofaen leveres i mange ulike oppsett, og man kan velge blant flere armlener og bentyper.


Modulsofa restaurant

Det finnes også et stort utvalg av stoffer å velge mellom. Her finner du kontaktinformasjon for Sitting Scandinavia – Interiørløsninger og møbler til hotell- og restaurantbransjen samt kontorlandskap. Køb en ny sofa i høj kvalitet og eksklusivt design hos BoShop i lige den farve og størrelse der passer til dit hjem. Gratis levering på ordrer over 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg