onsdag 16. mai 2018

Flora paviljong 3x4

Populær paviljong i aluminium og PVC. Et nytt uterom for helårsbruk. Et drivhus, mange muligheter! Skape et sted for rolige stunder i hagen eller for fester med venner. Vi har stort utvalgt av paviljong hos Felleskjøpet.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Vegger og myggnett festes i hverandre med glidelås og festes i endestengen med borrelåsbånd. Taket festes meed elastisk krok for fleksibilitet ved vind.


Ekstra tak til paviljong Flora , 3xm. Notèr at varesortiment og lagersaldo skiller seg ut mellom våre butikker, kontakt din nærmeste butikk for å se om varen. Ramme i sterk aluminium og solid konstruksjon. Taket har topphatt med lufting og myggnett. Taket er i slitesterk polyester og med PVC-belagt tak.


Sidevegger i polyester. La alltid paviljong tørke helt før den pakkes sammen eller lagres. Vær to personer ved montering av paviljong for å unngå skader på rammeverk, duk og myggnett. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.


Paviljongtak i mørk beige polyester med plastbelagt innside. En paviljong kan fungere som solskjerming, vindskjerming, regnskjerming, eller bare som en fin innramning av uteplassen. Hos Trademax finner du paviljonger i mange ulike stiler og størrelser.


Vi har valgt ut paviljonger som fyller ulike funksjoner, for at du skal kunne velge en som passer deg og din hage. Med ramverk i aluminium är paviljongen mycket lätt och måste därför förankras antingen med terrasskruvar eller tyngas med sand eller grus i de ihåliga ändstängerna. Gratis frakt, rask levering, lave priser og høy kvalitet!


Sammenlign pris med oss! Extratak till paviljong Flora 3x4m. Dette sørger for at regnet ikke trenger igjennom og det gir maksimal beskyttelse mot sol og varme. Små plastmaljer med hull sørger for at vann ikke samler seg på takduken. Denne oversikten oppdateres kontinuerlig og er kun en indikasjon på lagerstatus.


Ved stor pågang, som i kampanjeperioder, kan utvalgte varer bli utsolgt i løpet av. Reisverk i antrasittgrå lakkert aluminium (enkelte forsterkningsdetaljer i lakkert stål). Tekstiler i polyester - tak med plastbelagt innside.


Både stk sidevegger og stk myggnettgardiner (med glidelåser)er inkludert. Vi selger også 3xm paviljonger i grå eller beige fa. Helårs paviljong har blitt utformet for å levere eleganse og nytte til hagen din hele året. En fin og stødig paviljong forbedrer ikke bare komforten på uteplassen, den forhøyer også stilfaktoren enda mer. Vi har et bredt utvalg av paviljonger og tilbehør i alle mulige varianter og stiler.


Veldig fine paviljonger som passer til hele hagen. På uteplassen, på altanen eller i hagen. En paviljong kan være perfekt om du har litt god plass i hagen, og vil flytte middagen eller selskapet litt ut fra verandaen.


Da kan både dere og maten få skygge, og til og med dekning for regn dersom det plutselig skulle komme en liten liten regnskur. Ventilationsluckan är cirka 182×cm. Tak, fyra sidoväggar och myggnät ingår.


Väggar och myggnät monteras på en aluminiumskena för att lätt kunna dras åt sidan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg