tirsdag 15. mai 2018

Rammemaker oslo

Rammemaker oslo

Innramming i all prisklasser. Stort utvalg av rammer. Mangfold av flotte bilderammer. Spør oss om fotoinnramming i dag! Reserver ditt Hotell i Oslo online.


Rammemaker oslo

Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Rammemaker Oslo Rammemaker med års erfaring i August Cappelens gate på Fagerborg, innramming og rammeverksted midt mellom Majorstuen og Bislet i Oslo. Profesjonell innramming og rammeverksted i Oslo Galleri Kollekt har eget rammeverksted midt i Oslo sentrum.


Verkstedet har god kapasitet og et bredt utvalg av rammelister og glass i høy kvalitet. I vårt eget rammeverksted jobber vår erfarne rammemaker med å finne de beste materialene og rammene for din kunst. Han ble født i Narvik, men vokste opp i Groruddalen i Oslo.


Rammemaker oslo

Her finner du alle våre rammer som kan målbestilles. Hver ramme lages unikt for deg i vårt rammeverksted. Rammeverksted - Spesialtilpasset bilderammer. Vi har over års bransjeerfaring.


Vår kundekrets er i Oslo men også hele Norge grunnet vårt meget brede sortement innen rammer med totalt forskjellige størrelser, farger og modeller. Galleriet formidler urban samtidskunst og Fine Art Fotografi i direkte samarbeid med kunstnere og fotografer. Utmerket faglig ekspertise og lang erfaring har gjort Galleri Jtil et kjent og kjært kunst og rammeverksted også for mange utenfor bydelen.


Butikken har helt fra begynnelsen drevet egen produksjon av rullegardiner og rammer. Solavskjermingsproduktene kjøpes nå hovedsakelig av norske produsenter. Rammer og innramming foregår fortsatt fra eget verksted.


Galleri Artifix selger kunst, rammer og tar inn bilder til innramming i Oslo , vi spenner opp lerret på blindramme og rammer inn speil på spesialmål. Ved bestilling må du bare oppgi ditt medlemsnavn på forumet for å få tilgang til rabatten. Kunstveggen har valgt ut den rammemakeren i hver by som vi mener tilbyr best mulig innramming til riktig pris. Sammen med flinke medarbeidere sørger jeg for at kundene får det beste innen innramming, og at alt fra barnetegninger til internasjonal kunst blir behandlet med største engasjement og profesjonalitet. Kunstgalleriet Det Gylne Snitt tilbyr sine kunder kunst fra etablerte norske samtidskunstnere som Franz Widerberg, Nico Widerberg, Gunn Vottestad m. Byens raskeste innramming og mer enn års erfaring.


Rammemaker oslo

Kyrre Grepps gate Oslo – Vis kart. Kim Larsen Rammemaker , Møbeltapetserer fra Torshov, Oslo. Galleri Der det trygge valget når du ønsker å få innrammet favorittbildet dit.


Er det vanskelig å velge ramme kan du alltid få gode råd av vår dyktige rammemaker. Ulike materialer, farger og finish gir deg nærmest ubegrensede muligheter, slik at du enkelt finner akkurat den rammen som passer perfekt til bildet ditt. Vi kan hente og levere i hele Østfol Oslo og deler av Akershus fylke for de som ikke har mulighet til å hente eller levere selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg