mandag 21. mai 2018

Montere takplater inne

Sjekk ut montere takplater inne. Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Slik monterer du takplater selv.


Downlights kan monteres i takplater , men du må ta hensyn til den nødvendige brannavstanden til bakenforliggende isolasjon.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Med Decra takpanner er du garantert et tett og solid tak i mange tiår. Decra Elegance har års produktgaranti. Enkel montering med not-fjær-fas.


Platene skal spikres skjult på lekter, slik får man et ferdig tak uten etterbehandling. Du kan også montere platene både i tørre og våtrom under forutsetning av at det er normal takhøyde og god ventilasjon. Huntonit takplater er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.


Dette nettstedet benytter cookies.

Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Du kan helt klart montere takplater selv. Montering av takplater. På skur, uthus og utestuer er det veldig enkelt. Arbor Panel Takbord har not og fjær i sidene og endene, noe som gjør det enkelt å montere og få et pent og jevnt resultat.


Festes med selvborende skruer eller kramper skjult i underkant av not, se fullstendig monteringsveiledning. Bruk Arbor Panelholder Med panelholderen som håndlanger, er det nok med to hender når du monterer takpanel. Verform Takpanner i stål egner seg godt til både nybygg og rehabilitering. Takplater med enkel montering.


Disse takpannene kombinerer tegltakets klassiske utseende med stålplatenes solide egenskaper: Ståltaket er sterkt og veier lite. Kapping utføres med platesaks, vinkelsliper eller sirkelsag. Det er bedre med plater som går opp i lengder, meter plater er ikke greit hvis du må ha en halvmeter til resten eller noe slikt.


Platen legges på sløyfe (strølekt) og bærelekt med en lektavstand på cc 3mm. Noen enkle steg for å gjøre monteringsjobben enkel og resultatet bra: Start alltid montering i et hjørne, bruk en bit av panelen som slagkloss ved sammenføyning. MDF-plate for bruk i tørre rom.


Kan også brukes på vegg. HUNTONIT Symfoni takplater med inspirasjon fra naturen.

Visuell overflate med følbar, lett trestruktur i overflaten gir taket særpreg og personlighet. Vi produserer også takplater etter eksakte mål uten tillegg i pris – ta kontakt med forhandler for bestilling på skreddersøm. Noen takplater er panel eller laminat, og er harde i overflaten.


De er lette å tørke over med en klut, men sørg for å velge noen som ikke er helt rette, fordi det gir dårlig akustikk i rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg