fredag 18. mai 2018

Klesstativ tre

Stort utvalg av klesstativ hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Dette klassiske tørkestativet kan justeres i to høyder, og er den ikke i bruk kan den legges flat for lagring. Klesstativ er et dekorativt element i innredningen og det lar deg vise frem de fineste plaggene dine. Samtidig tar garderobestangen opp lite gulvplass.


Med et klesstativ får du en praktisk og smart måte du kan oppbevare klærne dine på. IKEA - RIGGA, Klesstativ , hvit, Du kan enkelt justere høyden på klesstativet etter dine behov, siden høyden kan låses på nivåer.

Det er plass til esker eller par sko på hylla nederst. Kombiner gjerne med produkter i serien SKUBB. Kun for innendørs bruk. Kids Concept Klesstativ Star Hvit er et klesstativ i hvitmalt tre fra Kids Concepts serie Star.


Praktisk og fin oppbevaringsmøbel til barnerommet. Perfekt for at barnet kan lære å henge opp klærne sine. Utover det praktiske er kleshengeren en fin innredningsdetalj for barnerommet eller gangen. Ligger barneklærne og slenger overalt? Ja, slik er det gjerne.


Men vi har herlige stumtjenere til barnerommet! Med en stumtjener eller klesstativ blir rommet ikke bare visuelt tiltalende, men du kan også organisere dine klær enkelt og lett uten å risikere at de blir skrukkete. Hos oss på Trademax finner du blant annet stumtjener i tre og klesstativ i tre. Enkel å montere med hurtigkobling.


Jeg husker jeg gikk og tittet på klesstativ , over hagegjerdene, da jeg var yngre. En litt merkelig gesjeft for ei lita jente som hverken hadde hus eller hage selv. Men jeg syntes de hvite tørkestativene i tre var så vakre.

IKEA - MULIG, Klesstativ , hvit, Kan stilles hvor du vil hjemme, selv i fuktige områder som baderom og innglassede balkonger. Plastføtter hindrer riper i gulvet. Bli medlem i Bo:klubben! Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en. Kjøp klesstativ for å organisere dine klær på en anstendig måte.


Stativet er laget av pulverlakkert metall. Vi tilbyr produkter til alle, slik at hver og en kan finne her noe som han vil ha råd til. Finn et eget klesstativ. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Sammenleggbart klesstativ i tre. Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox! Velg fra et bredt sortiment. Grenene i toppen passer godt for å henge opp ytterklær og vesker. Stumtjeneren er produsert av hvitlakkert tre.


Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg