mandag 21. mai 2018

Innramming priser

Sjekk ut innramming priser. Nedenfor kan du se noen priseksempler på innramming hos Artifix. Vi tar utgangspunkt i en helt enkel, men stor nok ramme til størrelsen inkludert passepartout, glass og bakpapp. Dette er fra- priser , og det finnes et utall av pris kombinasjoner av rammelister, glass og passepartout farger og bredder. Modern Art Gallery har eget rammeverkste hvor vi har drevet med innramming i over år.


Innramming priser

Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige farger, materialer og utformelser. Vi har rammemakere med lang erfaring innen faget, en moderne maskinpark og all innramming vi utfører blir gjort på en profesjonell måte. Stort utvalg av rammelister, kun syrenøytrale materialer. Hyggelige priser og kort leveringstid. Ikke bare kan du forvente høy kvalitet og solid håndverk.


Vi fører en attraktiv prispolitikk som gjør at vi kan tilby innramming til hyggelige priser. Og med kort leveringstid. Med over års bransjeerfaring har vi et godt rykte å verne om. Vi leverer print på lerret i flere størrelser og til gode priser.


Innramming priser

Verkstedet har god kapasitet og et bredt utvalg av rammelister og glass i høy kvalitet. Speilene lages til størrelsen du ønsker og rammen kan du velge blant hundrevis. Det er vel det beste tipset om man vil spare noen kroner på innramming av de billigste printene.


Rammeverksted leverer også speil. Jeg vil likevel anbefale å koste på seg skikkelig glass på de dyre trykkene og trykk på kunstere man forventer å stige i pris. Skrekkeksempelet er dem som puttet Banksy-print i IKEA-ramme og noen klippet i printet for å få det til å passe. Vi har rask levering og lave priser og rabatt for obosmedlemmer på all innramming.


Finn innramming priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Selv om rammemaker alltid gir alltid best resultat, kan man få til gode resultater ved innramming selv.


Det gir bildet et estetisk løft 2. Det beskytter bildet og forlenger levetiden. Skal du skrive ut et bilde selv for innramming , er det viktig at du lar bildet tørke i minst timer. Vi har et stort og effektivt rammeverksted med topp moderne utstyr og maskiner, noe som gir konkurransedyktige priser uten at det går ut over kvaliteten. Tilbudet gjelder utvalgte rammelister - mange fine rammer. Galleri Nobel selger malerier og grafikk.


Innramming priser

I vår produksjonsavdeling produserer vi egne. Ta kontakt for ytterligere informasjon og priser. Nordpeis Monaco Høy Base er en større peis i ShapeStone hvor innsatsen er plassert høyt i omramningen, med skjulte ventiler i sokkelen som gir et rent uttrykk. Vi tilbyr konkurransedyktige priser , profesjonelt arbeide og hurtig levering.


Oljemalerier ofte koster mindre å ramme inn enn like store trykk. Belysning av bilder må være sterkere om dagen enn om kvelden. For et lite tillegg i prisen kan vi ramme inn bildet med ArtGlass, og dette er det mest populære tilvaget vi tilbyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg