torsdag 17. mai 2018

Kjøkken farger 2016

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Nå er det helt greit, for nå er det farger som er in. Fargenes inntog i hjemmene har endelig nådd kjøkkenet. Folk maler over både vegger og innredning.


Kjøkken farger 2016

Vi ser mange nyanser av grått, men også en del andre farger , gjerne i dempede og sotaktige varianter. Man kan også klinke til med kraftige farger , som oransje. Ifølge eksperten vil det også være mye bruk av innredninger i tre.


Det er ikke noe som er riktig eller feil. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet.


Kjøkken farger 2016

Og du trenger ikke bytte hele kjøkkenet. Tilbehør og tekstiler med farge bringer deg langt på vei mot et trendy kjøkken. En nøytral koketopp som, BORA benkeventilator, er en sikker vinner på et fargerikt kjøkken. Vi har lenge sett udefinerbare farger , duse, støvete og farger som inneholder mye grått. Men naturmaterialer og farger henger fremdeles med i trendbildet.


Et grått kjøkken gir et moderne preg, men også en god porsjon ro med duse, dempede farger. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.


Kjøkken farger 2016

Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge , men fikk aldri bestemt meg for hvilken. Interiør og farger handler også om mote – og det at catwalken er en naturlig inspirasjonskilde er hevet over enhver tvil. Vi i Jotun simpelthen elsker denne lampen fra Flos.


Den er moderne, samtidig som den har et snev av tidligere tider over seg. De nye pocket-door skapene gjør det mulig å skjule ovner og arbeidsstasjoner, så kjøkkenet fastholder sitt stilsikre look med rene linjer når det ikke er i bruk. Annonse: Abonner på Rom123.


I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt. Vi har den perfekte kjøkkenløsningen for deg – enten du ønsker et moderne kjøkken med et minimalistisk uttrykk, runde hjørner og høyglansede fronter eller et kjøkken i nordisk stil med tredører og ingen håndtak. Hos Schmidt kan du designe ditt eget kjøkken – det er kun fantasien som setter grensene. Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der.


Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest. Ellen Skifjelds kjøkken etter fargeforvandlingen. Se førbilde blant bildene øverst. Skifjeld har selv latt sitt eget kjøkken gå gjennom en forvandling ved hjelp av rimelige midler, og valget falt på to ulike farger. Det grå som var der fra før var for så vidt greit, men det ble så kjedelig.


Denne fargen er en mørk grå med en flott, mørkeblå undertone som både fungerer til den skandinaviske interiørstilen og til en mer rå, global og industriell kjøkkenstil, som du kan se i videoen. Fargen gir en hyggelig hulestemning og fungerer fantastisk godt i åpne rom og i kjøkkener med godt lysinnfall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg