torsdag 31. mai 2018

Betonglook bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar.


Betonglook bad

Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet. Vi har skapt løsninger som kan passe til alle rom og alle budsjetter! Dette gir spennende muligheter også på baderom, benkeplate, spisebord og sittebenker. Flaten som skal males må være fri for løse partikler og sugende underlag primes med fasadeprimer.


Mikrosement på bad , betonglook. Mirkosement på vegger i dusjsone. Ved bruk på bad skal det være fullverdig membran bak.


Betonglook bad

SUPERTRENDY: For et minimalistisk, stilrent og moderne bad , prøv mikrosement. Foto: HM Home Vis mer. Det er en masse som du smører utover eksisterende flater. Den er mer vannavvisende enn vanlig sement.


Følg oss på instagram for å se hvilke andre kreative prosjekter vi har hatt med betongpuss. Dekorpuss kan brukes til overflatebehandling til alt fra vegger i huset, på baderommet eller rundt peiser for å gi en unik finish. Forside Bad , våtrom og rørlegger Baderomspanel, Baderomstapet etc. Betong-look på bad med gipsplater? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Det egner seg derfor godt til rehabilitering av bad , for eksempel på eksisterende fliser eller våtromsplater, på gulv, benkeplater eller møbler. Kalkmaling blir stadig mer pop! Det kan også brukes utendørs. Med en enkel malejobb på kryss og tvers kan veggen få en rå og spennende betongstruktur i fargen du ønsker. Det har utseende til betong og er slitesterkt, men kan legges i tynne lag over andre materialer, tåler vann bedre, og kan enkelt repareres hvis det sprekker eller får flekker.


Den passer også utmerket til egendesignede vasker og badekar. Vintro kalkmaling er av meget høy kvalitet og er enkel å jobbe med og tilpasse til ulike prosjekter og underlag. Her har en lakkert furu benkeplate fått ny betonglook med naturtro tekstur. Skap betongeffekten og få en ekte finish ved å bruke 2-forskjellige gråfarger. Badet fremstår som toppmoderne med den flisekledde veggen som ligner på betong.


Arkitekten har modernisert familiens bad i en tidløs stil med en grå betonglignende vegg og hvite omgivelser. Ellers gir knallfarget tilbehør rommet ekstra liv. Betontech Grey er en lekker betong imitasjon fra italienske Terratinta. Tadelakt bidrar til en elegant og fredelig atmosfære og gir en klassisk finish til bad , kjøkken og andre rom.


Glansen og den marmorlignende overflate til Tadelakt gjør den til et lekkert og eksklusivt valg for bruk på bad , peis, bordflater og andre dekorasjoner. Man får en ren og sømløs overflate til våtrommet. Men ikke alle har plass til så store fliser på sine bad i små byleiligheter, men kan likevel ønske litt størrelse på flisene. Badene har frem til nå stort sett vært utelatt fra bloggen, så her kommer et kjapt innlegg om hvordan vi fornyet badene med mikrosement. Jeg har flere ganger skrevet om hvordan man kan få en betongoverflate på gulv, bad og kjøkkenbenk, så dette innlegget blir ikke så teknisk.


Betonglook bad

Etter års erfaring, så kan vi mikrosement og har blitt klart størst i Norge. Stort showrom som er daglig. Dekorhuset har mikrosement i alle farger og varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg