tirsdag 15. mai 2018

Jotun våtromstapet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Overgangen mellom sokkel og vegg sparkles med JOTUN Våtromssparkel. Systemet gir en fin overflate, og kan benyttes i våtsoner i kombinasjon med øvrige produkter i systemet iflg. Inngår som et spesialprodukt i våtromsserien som er godkjent av den norske.


Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. La tørke ca timer avhengig av temperatur og fuktighet. Tapetet er en solid variant av vinyltapeten. Våtromstapet egner seg til de ulike våtrommene i huset, og beskytter veggene mot fukt. Kjøp på nett eller i butikk.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Jotun våtromstapet

Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Jotun Glassfiberstrie er overmalbar glassfiberstrie. Det finnes et bra utvalg med våtromstapeter - striper, marmormønster, elegante blomster eller tapet som ser ut som fliser er noen av alternativene. Fra Sverige kommer for eksempel Eternowall, verdens første våtromstapet med membran og tapet i ett.


Egner seg godt for dekke over gammel, mønstret glassfiberstrie, murstruktur etc. Forgrunningen er påført i et bad som gjør at den kan monteres på begge sider. De fleste malingsprodusenter har egne våtromssytemer utviklet for å møte krav til vanntetthet og miljø i våtrom. Våtromssystemene inneholder våtromssparkel, våtromsgrunning, våtromstapet og våtromsmaling, som til sammen gir en vanntett overflate. Det er viktig å påpeke at bruksanvisning følges for at dette skal bli godkjent.


Impregnert spesialglassfiberstrie. I den nye Aqua kolleksjonen finner du flotte, trendy tapeter til de ulike våtrommene i huset, med bla. Du kan bruke Jotun sitt våtromssystem.


Inneholder en våtromstapet - er vel ikke helt glatt men ganske, i hvert fall mye mer enn glassfiberstrie. Tror egentlig dette kun er kurant med vinylgulv med sveiste hjørner, vet ikke om du får det til med flisegulv. Overmalbar tapet er et alternativ dersom du ønsker å male veggene og gir ubegrensede muligheter i valg av farger.


På datterens rom har de malt en hel vegg med dempet sort. MAXBO tilbyr både tynne, tykke. Den blir et flott blikkfang mot de andre hvite veggene, i tillegg til at den fungerer som tavlevegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg