torsdag 31. mai 2018

Led kubbelys med flamme

Onninen har et stort utvalg av LED -produkter. Kjøp i dag og få varene levert i morgen! Skreddersydde løsninger for kunden.


Led kubbelys med flamme

Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Svart, naturtro LED kubbelys med bevegelig flamme og vakkert skinn. Kan plasseres i en lykt, i vinduskarmen, eller for å lure tyven til å tro at det er noen hjemme. Slå på og av manuelt eller med timeren. Batterier selges separat.


LED-kubbelys Med flamme. Du har nok tidligere sett LED kubbelys med bevegelig flamme , en teknikk som også er veldig flott, men som bruker enorme mengder av strøm fra batteriene. Det er derfor Uyuni LED kubbelys er utviklet med denne helt spesielle 3D flamme som ikke beveger seg fysisk, og dermed ikke bruker noe særlig batteri. Den unike flammen flakker med et varmgult lys og ser helt ekte ut på bare få meters avstand.


Led kubbelys med flamme

Det hvite Premium LED -kubbelyset er laget av ekte voks og har en 3D-printet flamme. LED kubbelys – stk. LED - kubbelys av voks kan hjelpe deg her. Fire med støpt flamme Lysene med støpt flamme er blant de aller billigste av LED -vokslysene, og også de som ser minst ekte ut.


Med unntak av lyset fra PR Home, som har timer. Fantastiske LED batterilys og telys som ser veldig realistiske ut og gir et fint lys. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Elektronikk, komponenter, droner, arduino, raspberry pi, batterier, verktøy.


Led kubbelys med flamme

Gode priser og fri fakt! Klassisk kubbelys med LED - flamme. Selve flammen beveger seg og blafrer naturlig når lyset er i gang, på samme måte som et vanlig tent lys. Sett av tre kremfargede kubbelys med simulert flamme.


Overflate av parafinvoks. Er du litt redd for å brenne lys uten tilsyn, eller orker du bare rett og slett ikke å gå rundt å slukke alle lysene? Disse lysene både ser og kjennes helt ut som vanlige levende lys, men det mest utrolige med lysene er flammen. Bli den første til å omtale “ LED Kubbelys med simulert flamme (lite)” Avbryt svar.


Du må være logget inn for å legge inn en omtale. Disse LED stearinlys er i diameteren cm. Du kan velge mellom størrelsen i 1 og cm. Vår LED kubbelys er med bevegelig flamme som gir et naturtro look.


Den bevegelige flamme og det varme lys sikrer en ekte fornemmelse av vanlig stearinlys. Fjernkontroll til vår kubbelys kjøpes separat. Lyset har innebygd timer på seks timer og en realistisk flammefunksjon. Gå juletiden trygt i møte. LED -lysene ser naturtro ut og lyser.


Led kubbelys med flamme

Det er et trygt alternativ for hjem med barn, og kan brukes som dekorativt lys hvor som helst, uten brannfare. Vi har lekre lykter i treverk og metall i forskjellige størrelser og former.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg