mandag 14. mai 2018

Storeys vinyltapet

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Malepensler, malekoster rens mm. MAXBO - Klart du kan!


Storeys vinyltapet

Karakteristisk for vinyltapet er strukturer og naturtro imitasjoner i overflaten, for eksempel trestruktur. Sans er en ensfarget tapetserie utviklet for det norske markedet. Sans forener de mest populære veggfargene i Norge med tidsriktige teksturer. Sans gir elegante og levende vegger man får lyst til å ta på. Hos Malerstua har vi mange lagerførte varer herfra, med priser fra kr 29- pr rull.


Storeys har også agenturet på Eijffinger i Norge. Texture Stories er kolleksjonen for deg som er ute etter akkurat den rette overflaten og teksturen til dine vegger, i akkurat den rette fargen. Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk. Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du. Vanlig pris kr 61Special Price kr 4800.


Legg til sammenligning-. Det finnes blanke og matte overflater, i alle mønstre og farger, og du finner også vinyltapeter som ser ut som papirtapet. Derfor er det egnet overalt hvor tapetet er utsatt for slitasje og skitt. Vinyltapet får du både i glatte varianter og med struktur. Metropolitan Stories Wood` n Stone.


Tapetene forteller levende fremstillinger fra byene, og kombinerer en hyllest til historien med dagens holdninger til. Våtromstapet er kjent for å være en rimelig alternativ til fliser. Den jakter på byens dynamikk og unike atmosfære representert via ulike personligheter. Resultatet blir omtrent det samme, og svært slitesterkt. Våre baderom- og kjøkken tapeter selges per rull.


Se våre produkter nedenfor. Geometriske og grafiske mønstre raser oppover listene. Fra det spenstige, tidløse, til det nøytrale - i ulike design, farger og uttrykk. Med geometri kan du skape moderne rom med tøffe detaljer.


Disse tapetene har et ytterskikt av plast og en bakside av papir eller non-woven. Det gjør den slitesterk og lett å vaske. Sjekk symbolene på tapetrullen for å se hvor mye vask den tåler, da disse tapetene kommer i ulike kvaliteter. Noen tapeter har ømfintlige forsider, og tåler hverken eksponering for sollys, våt rengjøring eller søl med lim.


Storeys vinyltapet

Hvis vi er uforsiktige kan vi risikere å vaske vekk fargene på enkelte tekstiltapeter eller fylle ut tekstur i designet på et vinyltapet slik at det blir ødelagt, sier malermester Ole-Andreas Klaveness.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg