onsdag 30. mai 2018

Hadeland kommune

Dette er nettsidene til Gran kommune. Her kan du blant annet finne oversikt over kommunens tjenester, finne kontaktinformasjon til ansatte og få oversikt over politiske saker og møter. Lurer du på noe, kan du spørre kommune -Kari om hjelp. Kommunen vil betale millioner kroner for tomta i Brandbu, men sameiet sier nei. Vil synliggjøre at Jevnaker ønsker å ha en rolle inn mot Hadeland.


Nettsiden vil bli gjort tilgjengelig som kildemateriale for forskning og dokumentasjon.

Rema med sin femte butikk på Hadeland - lyser ut etter kjøpmann i februar. Bachs juleoratorium for både barn og voksne. Bedriften eies og drives av Tor Egil Top og Ramona Narvesen.


Landbrukskontoret for Hadeland er et felles kontor for Gran, Lunner og Jevnaker kommuner. Vi har kontor i Gran rådhus på Jaren. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Kartverket skal da klargjøre for digital flytting av millioner innbyggere. Hadeland ligger innfor en-times-sirkelen rundt Oslo, med kort vei til Hønefoss, Gjøvik og Gardermoen.


Lunner kommune vil følge Innlandets skolerute neste skoleår – men så blir skoleruta lagt om.

Du kan reise komfortabelt med det mest punktlige toget i Oslo-regionen. Sentralt beliggende mellom Oslo, Hønefoss og Gardermoen ligger kommunene Jevnaker, Lunner og Gran. Henvendelser om nettsiden Webredaktør: Kine. Her kan du kjøpe billetter til arrangementer på Brandbu kino (i Brandbu) og i Hadeland kultursal (i Gran).


Arrangementer kan også forekomme andre steder. Bruk Visningsvalgene for å sortere programmet eller gå til Billettinfo for mer informasjon. Kommunen grenser i nord til Søndre Land og Vestre Toten, i øst til Hurdal og Nannesta i sør til Lunner og Jevnaker, og i vest til Ringerike. Det er heller ikke langt til Sør-Aurdal og Valdres fra den nordvestre delen av kommunen. Gran kommune er den største av hadelands-kommunene, og ligger på begge sider av Randsfjorden.


Her ligger også de tre tettstedene Brandbu, Jaren og Gran med tilsammen ca. NAV Hadeland er interkommunalt NAV-kontor og tilbyr tjenester til innbyggerne i kommunene Lunner og Gran. Den kommunale delen av NAV handler om sosiale tjenester. Ragnar Ulstein er død.


På servicetorget på rådhuset er det. Oppland fylkeskommune bevilger million til Sel kommune for at kommunen og regionen kan gjøre et grundig arbeid med tanke på etablering. Velplassert med gode adkomstmuligheter til det meste av muligheter, og et eventyrlig landskap med trolske skoger omringet av gullgule åkre bugnende av korn.


UngHadeland legger til rette for fritids- og ferieaktiviteter for barn og unge. I Lunner kan vi faktisk si ”ja takk, begge deler”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg