tirsdag 29. mai 2018

Montana hyller norge

Mange gode løsninger på oppbevaring. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser.


Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine.

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Montana produseres på egen fabrikk i Danmark. Vi leverer over hele landet, raskt (leveringstid er på 2-hverdager avhengig av Postnord Logistics, og hvilken sone du bor i) Alle produktene er varelageret i Norge og alle priser er inklusive moms.


Minimumsbestilling er på 20- ekskludert frakt. Vi giver dig masser af muligheder for at skabe rammen om din helt egen personlige historie i hjemmet eller på kontoret.

Brukte montana hyller selges hver for seg. Rød og oransje har noen få skader som vist på bildet. Vi kan service og er alltid hyggelige.


Hyller og skillevegger kan dermed plasseres på kryss og tvers i modulet, og nøkkelen til det hele er kardinaltallet 7. Vi har oppbevaring til boden og garasjen, og hyller som tåler tunge gjenstander. Vi har også oppbevaring til stue og soverom for lettere ting du vil vise frem. Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass. Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


MONTANA leverer bølgeplaten SWISS PANEL for tak og fasader, type sinus og trapes, i aluminium, stål og rustfritt. I tillegg sikksakkplaten MONTAFORM.

Videre har de et bredt program av fasadekassetter som MONTALINE, MONTAFORM, MONTASTEP og MONTATWIN. Dette er en utstillingsmodell. Utstillingsmodeller selges som de står, uten bytterett.


Hyllesystemet finnes i mange bredder, med skuffer, skapdører, med eller uten hjul, som skrivebord og i mange, mange farger. JYSK Norge samlede varesortiment. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet.


Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake. Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell.


Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg