onsdag 12. oktober 2016

Vegglykt inne

Vegglykt inne

Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Sjekk ut Gulvlysestake Til Kubbelys.


Vegglykt Inne sjelden justert. Når fasaden blir opplyst på flere steder av utelamper trer det fram interessante visuelle effekter. Dessuten tilbyr de praktisk utebelysning.


På Trademax finner du mange ulike varianter av fasadebelysning. Lanterner og skipslamper. Velg rustfritt om du skal ha lanterner utendørs. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.


Vegglykt inne

Se ønskelisten her Your wishlist is full. Lampen har røykfarget glass og leveres i galvanisert eller sort utførelse. Anvender stk max 100W Epære. Grå, 2xW LE 13x11x1cm.


Fyll inn din e-postadresse nedenfor for å få varsel når varen er inne på lager igjen! Stilren lykt i sortlakkert metal og glass. PRE BLACK FRIDAY: Rabatt på HELE sortimentet! Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen!


Vegglykt inne

Behov for nye utelamper til vegg? Vi mange forskjellige vegglamper til både inne - og utebruk. Vi leverer alt av utelamper! Lys opp med vår kjempeflott vegglykt i sort med speil bakgrunnen. Rustica vegglykt med speil og lysholder (Antikkgrå) 29-11-Kjøp.


Her finner du flust av vegglamper til hjemmet ditt. Med retningsbestemt belysning skaper du et vakkert lys på veggene. Handle trygt på jotex.


Vegglykt inne

Lekker og nostalgisk vegglykt i cremefarget smijern, vintagestil. Passer like godt ute som inne 39-27-Kjøp. Armaturen er laget i pulverlakkert aluminium og har et akrylglass som er litt røykfarget. Vi på Lampan anbefaler at du utstyrer din nye vegglampe med en LED-lyskilde som gir en vakker belysning og som bruker opptil mindre energi. Legg i kurv Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett.


Bestillinger som ønskes hentet ved vårt lager i Oslo vil ordre normalt være henteklar innen timer. Perfect Home er Skandinavias største homepartyfirma innen interiør og design. Etter år i markedet har vi opparbeidet et team med dyktige forhandlere over hele landet, som presenterer våre kvalitetsprodukter for deg og dine venner.


Har du en salgsspire i magen og interesse for interiør så les mer om forhandlerjobben på side i katalogen. Kun 99kr i Frakt på alle ordre og fri retur ved bytte av varer på en ordre. Vi sender normalt alle pakkene med Klimanøytral Servicepakke fra Posten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg