onsdag 5. oktober 2016

Benk til spisebord

Benk til spisebord

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs. Hvilken benk passer deg best? La livet ditt innrede stua.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! La deg inspirere av våre spisesofaer i ulike design. I vårt store utvalg finner du benker i forskjellige materialer, stiler og farger.


Slik finner du garantert en benk som passer til spisebordet og spisestolene. Våre sittebenker kommer både med og uten armlener og oppbevaring. Flere av modellene er del av større serier med møbler til kjøkkenet. IKEA har stort utvalg av møbler til din spisestue.


Enten du trenger langbord til spisestue, et lite kjøkkenbord eller et fleksibelt spisebord med ileggsplate. En praktisk og stilig benk. En krakk eller en benk kan selvfølgelig brukes til å sitte på, men den kan også brukes til avlastning eller til å ha blomster, pynt eller annet interiør på. Hos IKEA finner du benker og krakker i mange størrelser, fasonger og farger, med ulike funksjoner.


Benken er også uerstattelig hvis vi har små barn. Småbarn kan plantes på den, og det er praktisk å sette på seg skoene og forberede seg på utkjørsele n. Benk med oppbevaring, det vil si praktisk. Benker med funksjonell lagring er ofte et valg for hallen. Benker for minimalister En benk er et ideelt møbel for små kjøkken med høy hyggefaktor, og den kan med fordel også brukes til å skape en stemning preget av industriell minimalisme i større rom. Benkens anonymitet gir rom for at andre elementer i innredningen får komme til sin rett, og du kan bruke dens markante design til å uttrykke nordisk enkelhet rundt spisebordet.


Benk til spisebord

En sittebenk kan brukes til så mangt. Setter du den i entréen, vil den være med til å sette sitt preg på resten av hjemmet, siden det er det første møblet gjestene vil se. I tillegg vil sette seg på den når man skal ta sko og støvler av og på. På soveværelset kan den gi varme og hygge, og være praktisk til å legge fram tøy på.


Hjemme” skal være et sted hvor du trives, og hvor du kan uttrykke din stil og være deg selv. Det er derfor utvalget vårt er stort, bredt og unikt – med et sortiment som hele tiden oppdateres og byttes ut. Det skal gjerne også kunne brukes mye og samtidig holde i flere år. A-Møbler har et stort utvalg spisebord i ulike design, størrelser og materialer. Uansett om du velger å mikse og matche stoler og bord slik du har lyst, eller velger å gå for noe vi har satt sammen for deg er det helt topp.


Hos din lokale Fagmøbler finner du en rekke spisebord og stoler, samt ferdige spisegrupper. Visste du at flere leveres i mange farger slik at du kan få akkurat det uttrykket du ønsker. Vi vet hvor viktig det er å samle de man ønsker til middag. Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større.


Se utvalget på skeidar. Alltid design i kvalitet. Her var hver minste detalj planlagt, av kunden. To støtteben ben skulle imidlertid ligge sammenslått under bordet når de ikke er i bruk - som lager en kontinuitet med halvmånen på framsiden av bordet. Er du på utkikk etter spisebord ? Da har du kommet rett sted.


Våre bord kommer i en rekke ulike utførelser, materialer og farger. I vårt sortiment finner du runde, rektangulære og ikke minst uttrekkbare spisebord. Se vårt utvalg av bord til spisestuen under. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Sosiale medier og reklame.


Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Det tradisjonelle spisebordet har blitt til et multifunksjonelt møbel som brukes i mange sammenhenger og til mange aktiviteter.


Benk til spisebord

Alt fra den daglige middagsmaten, leksene og brettspillet til den koselige praten med venner og familie. Litt mer av forslaget til ny planløsning hos denne kunden kan du lese om HER. Spisebord til alle hjem og stilarter.


Det er praktisk med benk dersom det er lite plass igjen i rommet til spisebord og stoler. Flyttbar sittebenk med hjul. Det er også mulig å ha hjul på sittebenken istedenfor sokkel dersom man ønsker å kunne flytte benken.


Benk til spisebord

Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie. Hos oss finner du spisebord i mange forskjellige materialer og tresorter som eik, furu og bjørk, vi har også andre materialer som spisebord i stål og glass. Besøker du ett av våre varehus vil du finne utstillinger der du kan se spisebordene satt sammen med annet kjøkkenmøblement, og få inspirasjon til hvordan du kan møblere ditt kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg