torsdag 20. oktober 2016

Norsjø ferieland åpningstider

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Alle lørdager og søndager kl. Ditt Ferieland i Telemark. Campingresort med alt du trenger på ett sted!


Dette vil garantert gi dine ansatte en uforglemmelig opplevelse. Ta kontakt med oss så hjelper vi gjerne med planlegging - med eller uten overnatting. Norsjø Kabelpark Ved Norsjø Kabelpark kan du utfordre deg selv, farmor eller naboen på en av Europas beste kabelbaner for wakeboar wakeskate og vannski.


Kabelbanen har fem master og en 5meter lang wire som drar inntil seks kjørere av gangen rundt banen. Restauranten Svilla tilbyr en à la carte-meny med norske og spanske retter. Du kan også spise på uteserveringen.


Norsjø ferieland åpningstider

Om sommeren kan du bruke grillutstyret i hagen på Ferieland. Du finner en liten matbutikk, en lekeplass og en minigolfbane på stedet. Derfor er det som oftest et yrende liv på Ferieland og tusenvis av mennesker på toppdagene i fellesferien.


Kontakt for arrangementer, bordbestilling og takeaway skjer via resepsjonen på Ferieland tlf. Vi åpner restauranten utenom åpningstider for grupper ved forespørsel. Marina og gjestehavn for privatbåter. Vi tilbyr hytter til utleie og har mange døgnplasser for camping.


Morro for store og små. Karakteren baserer seg på en spørreundersøkelse. Norsjø Ferieland er en stor familievennlig campingplass med kort veg til Bø i Telemark og Bø Sommarland.


Vi gjør det vi kan for at gjestene våre skal trives, og dra herifra med lyst til å besøke oss igjen. Blomsterprakten og grønne plener gjør at du vil trives ekstra godt innerst i den lune bukta ved Norsjø. Nyt late dager på badestranda eller prøv noen av våre aktivitetstilbud.


Nedenfor finner du en oversikt over hva vi har å by på. Familiekort for inntil voksne og barn: ved kjøp av sesongkort voksne. Unik beliggenhet ved Norsjø og kort avstand til enestående aktiviteter for hele familien.


Kursene går utenfor åpningstid kl. Instruktørene tar seg god tid til opplæring. Det er begrenset med plasser på kursene for at.


Vi gleder oss så mye til ferietid at vi legger ut fullversjonen av vår nye film. Len dere bakover et par minutter og ta inn duften av sommer. Er du klar for ferie? Restaurant Svilla offers an à la carte menu with Norwegian and Spanish dishes. Outdoor seating is available.


In summer, guests can grill in the Ferieland ’s garden. A small grocery shop, a playground and a minigolf course are available.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg