fredag 28. oktober 2016

Konfirmasjon pynt på nett

Alt du Trenger og Lynrask Levering! Nordens største utvalg! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Få ideer på hva som kan brukes som pynt og hvor du kan kjøpe det rimelig.


Små nydelige sjokoladehjerter i lys melkesjokolade som er overtrukket med glasur.

Disse kan brukes som strøpynt på bord og som pynt på kaker og desserter. En boks inneholder ca 8stk str 1cm. Nettbutikk med stort utvalg av pynt og gaver til spesielle anledninger. Sløyfebånd som vist på bildet følger med.


Vakker dekorativ blad-dekorasjon som kan brukes som navnetags eller bare pynt på bordet. Passer veldig godt med pudder rosa blomsterdekorasjon. For noen er det markeringen av at man går inn i de voksnes rekker, for andre er det en bekreftelse på sin tro.

Konfirmasjon er en feiring full av tradisjon. Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon ! Kan knytes fast i servietten, rundt stetten på glasset, festes på gaveesker eller knytes ei sløyfe på og legges ved serviett. Det følger med hvite bånd. Vi har pynt til både jente og gutt. I denne konfirmasjons-kategorien har vi samlet alt vi kan komme på som kan være interessant som pynt , bordpynt eller dekorasjoner til konfirmasjoner - og rett under denne teksten kan dere velge å sortere på farge og pris.


Alle menigheter har påmelding til konfirmasjon , og denne informasjonen kommer direkte fra kirken der du bor. Om konfirmanten skal ha en Humanistisk konfirmasjon er påmeldingen på nett og den åpner vanligvis i begynnelsen av mai. Handle til bursdag, barnebursdag, pynt til fest og kostymer i Norges raskest voksende nettbutikk på fest. Søt liten babyfigur til pynt av bord og lignende. Kan også brukes som kaketopp.


Like fin til dåp som til babyshower. Vi gir kvantumsrabatt på denne varen. Fotoramme som de stolte besteforeldrene kan ha bilde av sitt første barnebarn i. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt.

Norges største nettbutikk innen bryllup, dåp, konfirmasjon , bursdag og fest. Bordpynt og dekor, festartikler og bursdagstema, kakepynt og bakeutstyr, godteri og sjokolade. Vår nettbutikk er alltid åpent!


Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp, navnefest, konfirmasjon og bryllup. Stort utvalg av servietter og god. Er det vanskelig å planlegge pyntingen til konfirmantens dag?


Her finner du en stor mengde festtilbehør. Vi er sikre på at du vil finne din favoritt hos oss! Hva du velger av jakke, smykker og annet tilbehør til er det som avgjør hvor pyntet du blir. Denne dagen er det ingenting som heter overdressed - pynt deg så mye du vil!


Finn din kjole til konfirmasjon på nett i dag! Delikate matgaver er perfekt for deg som vil planlegger konfirmasjon ! Du finner til og med ting du ikke visste du trengte, men som du bare må ha. SJOKOLADE TIL konfirmasjonsbord Hjerteform er perfekt pynt til festbordet med det lille. Servietter til konfirmasjon , dåp, bryllup, bursdag og andre festligheter kjøper du her.


Våre dyktige dekoratører lager borddekorasjoner med stor stolthet, og de benytter kun de ferskeste blomstene. Dersom du skriver alle tegn på tastaturet (både med og uten caps lock) vil du kunne markere teksten og velge en annen skrifttype for denne teksten. Nå kan mor (eller far!) og barn gjøre kakebakingen til noe morsomt sammen.


La kreativiteten glitre og legg vakre fondantlokk på kaken. Lage cupcakes med farger og glitter. Eller ha det moro med kaketusj. Bordkort formet som en body og laget av tre.


Inneholder bordkort. Størrelsen på bordkortet er 5x6cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg