mandag 31. oktober 2016

Dansk interiør inspirasjon

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Om du elsker moderne og trendy interiør bør du legge turen innom Casa Shop.


Her bugner butikken av både danske og internasjonale design-navn, og bare en runde rundt i butikken er inspirerende.

En tøff og uredd miksing av stiler og tidsepoker, samt et stort utvalg småvarer og gaveartikler gjør denne til en klar Køben-favoritt. Hos byRavn lager vi et bredt spekter av produkter i lær inklusiv diverse interiørprodukter til boligen. Interiør i lær til hjemmet ditt. Vi lager nøkkelringer og tilbehør i lær der vi trykker personlig tekst som kundene ønsker. Dansk design til overraskende lave priser er ikke forbeholdt kjøkkenet.


Vi tilbyr et bredt utvalg løsninger til hele hjemmet. Fra romslige garderobeskap til kule lamper.

Alt sammen skapt i den danske tradisjonen med å forene flotte former med funksjon. Jeg har en genuin interesse for interiør , og vil hjelpe deg med alt fra å gjøre om på ditt eksisterende hjem til å innrede. Slik lager du kule marmorbrikker. Ved hjelp av leire og litt kreativitet, kan du enkelt lage stilige brikker som beskytter bordet ditt.


Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge. Den danske design- og interiørkjeden Bolia passer for deg som føler deg hakket mer designorientert og kvalitetesbevisst enn alle som handler på Ikea.


Her finner du møbler og interiør i enkel, ren og funksjonell design i deilige naturtoner. Her blogges det om temaer som interiør , mote, underholdning, trening, skjønnhet, sex, kjærlighet og mye mer. Besøk Side2blogg her.


Er du mest interessert i interiør kan du i tillegg kose deg med disse åtte bloggene som er de største interiørbloggene i Norge i skrivende stund: Anetteshus. Våre dype danske røtter betyr at vi legger stor vekt på detaljene i uttrykket, på kvaliteten og på funksjonalitet. Inspirasjon fører merker som muurla og martinex.


Når vi snakker om sofa fra Eilersen så er det første ordet som kommer opp, kvalitet.

Laget med fantastisk håndverk og komfortable utforminger får du et ikonisk møbel i stua. Vi er lidenskapelig opptatt av interiør og innredning, og mener derfor at vi kan hjelpe deg med ditt valg av kjøkken. Ukens inspirasjon er en liten mini-serie, hvor vi viser bilder fra en utvalgt blogger, en Instagram bruker eller andre som vi synes er særlig inspirerende og fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Jeg heter Ann Merete Slåttland og dette er bloggen min Kreativ-i-tet. På bloggen kan du lese om interiør , gjør det selv-prosjekter (DIY), oppussing, inspirasjon og annet jeg liker å skrive om.


Jeg jobber som frilansjournalist med faste oppdrag for bl. BoligDrøm, samt at jeg skriver boligreportasjer for flere norske boligmagasiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg