fredag 21. oktober 2016

Ramme 50x50 ikea

Stort utvalg av Ramme 50xcm. Fraktfritt over 3kr. Finn de beste prisene på nettet. IKEA - RIBBA, Ramme , svart, Du kan plassere motivet i forkant eller bakkant av den ekstra dype ramma.


Ramme 50x50 ikea

Passepartouten fremhever bildet og gjør innrammingen lett. PH-neutral passepartout. Misfarver ikke motivet. Tilpasset i størrelsen, så flere kan hænge sammen. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har.


Ramme 50x50 ikea

Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Er du ute etter en stor ramme til bryllups- eller familiebildet? Her finner du et stort utvalg flotte rammer for bilder i størrelsen 50xcm. I vårt sortiment finner du både enkle og stilfulle rammer , og mer eksklusive alternativ. Med den rette rammen kan du løfte frem den vidunderlige følelsen som ditt bilde formidler.


En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj.


Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x, 50x7 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hos Desenio finner du alltid et stort utvalg av moderne og elegante rammer til en god pris, og du kjøper enkelt dine personlige favoritter på nett.


Dyp ramme - bildet kan plasseres nærmere front- eller bakoverflaten. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Ramme i hvitt tre Ramme i hvitt tre til plakater på 50xcm.


En lys ramme fremhever kunsten din på en elegant måte, og du kan enkelt kombinere de hvite rammene med alle motiver. Fronten er av tykk akryl, som er et lett og uknuselig materiale. Ramme i svart tre Ramme i svart tre til plakater på 50xcm.


Svarte rammer er en klassiker, og når du kombinerer kunsten din med denne typen rammer , tar den seg bedre ut enn noensinne! Rammens front er av tykk akryl, et lett og uknuselig materiale. Vi har rammer i ulike stiler, hvilket gjør det lettere å finne en ramme som passer i nettopp ditt hjem.


Det finnes også mindre og større varianter å velge mellom. Det er alltid gøy når en ramme passer perfekt med det man ønsker å ramme inn! Enten det er rammer man har stående, eller rammer man ønsker å henge opp. En fin ramme hjelper deg å få et personlig preg på hjemmet ditt. Ta en titt i vårt store sortiment, og finn din ramme hos oss!


Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg