torsdag 6. oktober 2016

Lakke gulv hvitt

Lakke gulv hvitt

Gulv i alle fasonger og størrelser. Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Lakke gulv hvitt

Både gamle furugulv og parketter i alle slag blir slitt med tiden. Hakk, riper og nedslitt lakk er verken veldig pent eller lett å rengjøre. Men istedenfor å bytte ut gulvet er ny lakk en rimelig og pen fornyelse til gulvet. Velg rett behandling til ditt gulv - Tre er et levende materiale som utvider og trekker seg sammen.


Et oljet gulv får fin glø og føles varmere enn lakkerte eller malte overflater. Det er også enklere å reparere skader i oljete gulv i forhold til lakkerte eller malte. Drømmer du om å male gulvet ditt hvitt eller i en annen farve?


Kvistlakk bør benyttes på gulv med kvister, for å unngå at de “blør” gjennom den hvite malingen. Ny type gulvbehandling og lakkering av gulv. Gult eikegulv forvandlet til ett grå hvitt eikegulv.


Eike gulv blir gjerne gult med ordinære lakker og oljer. Helt utrolig at noen bruker behandlingsmetoder fra før første månelanding til og behandle dagens gulv. Husk at hvis du velger grått gulv bør du unngå gule toner på veggene. Alle veggene dine er nå malt med en gul hvittone (sikkert bomull eller egghvit?). Det er også vanskelig å finne lister i samme farge som grå gulv , og ferdigmalte hvite lister er nesten alltid malt i bomull.


Da får du en rar kombinasjon. Gulvet var veldig fint, helt til jeg skulle vaske det. Vaskevannet ble helt hvitt pga mye overskuddslut ( gulvet var tydeligvis ny-lutet), og etter å ha vasket gulvet med vanlig grønnsåpe to ganger, er nesten alt det hvite kommet av , og det ser veldig skjoldete, ujevnt og flekkete ut. Vi er opptatt av kvalitet, enkelhet, inspirasjon og miljøbevissthet. Med tiden har vi utviklet vår TreStjerner serie, og er stolte av å ha produkter til alle slags gulv og flater så du kan bevare gulvene å gi de nytt liv, enten du skal olje, male, lakke eller hardvoksolje ditt gulv.


Hvite gulv er mer trendy enn noen sinne, og etterspørselen det siste året har nærmest eksplodert. De fleste bruker fortsatt lyse farger inntil gulvene , det blir friskt og vakkert, og det nordiske lyset kommer til sin rett mot nettopp lyse farger. Selv er jeg mer tilhenger av mørkere farger med toner mot grått. Ikke få panikk over at det ser ut som at man maler gulvet helt hvitt , det trekker seg inn i gulvet og man tørker av alt etterpå.


Det skal være vått og glinsende, men på vårt type gulv blir det ikke som på bruksanvisningsbildene, der man heller ut olje og smører det utover, jeg rullet ut oljen og det går greit å være litt gniten. På tide å slipe gulvet ? Ta bort ujevnheter og gamle malingsflekker med ei skrape, slip deretter gulvet med slipepapir nr. Er gulvet stort bør du bruke en slipemaskin. Rens grundig ut av fugene mellom gulvbordene. Rengjør gulvet grundig.


Du kan male veggene alt du orker, men om gulvet er feil, blir helheten uansett feil. Da kan atmosfæren i stedet reddes ved hjelp av ny farge. Det er overraskende raskt og enkelt å få et nytt gulv ved hjelp av et spann eller to med maling.


I løpet av en helg er jobben. På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Kjøp i nettbutikken her! Trenger du aluminiumslister?


Følg tørketidene som er angitt på boksen, og mellomslip gjerne med fint slipepapir før siste strøk med lakk. Følg instruksene og tørketiden som er angitt på boksen. Man kan til og med lakke et oljet gulv for ekstra beskyttelse, og gulvet vil likevel se ut som det bare er oljet, tipser Berthelsen. Mindre vanlig er luting eller såpebehandling av gulvet.


Lakke gulv hvitt

Lut brukes for å hindre gulning og gir ingen beskyttelse. Luter du gulvet , må du derfor etterbehandle med enten olje, lakk eller såpe. I motsetning til maling, som dekker gulvet fullstendig med farge, kan beis bevare treets naturlige variasjoner, samtidig som fargen endres.


Den transparante behandlingen fremhever treverkets spill, slik at gulvet ser levende og friskt ut. Det er slett ikke så vanskelig å beise gulvet som mange tror. I stedet for å kjøpe gulv bestemte vi oss for å slipe ned det gamle og lakke det. Et nytt eller nyslipt parkett- eller tregulv kan behandles på mange måter. Hvis du akkurat har slipt gulvet kan jeg anbefale å sjekke om det ligger.


Nå er uansett gulvet slipt, beiset og lakket, med god hjelp av ditt innlegg. Gulvet er tross alt den største flaten i boligen din, og farge, mønster og tekstur har mye å si for det helhetlige inntrykket. Har du et pent og jevnt slitt gulv uten hakk og riper, holder det å rense gulvet med trerens, slik at du får bort fett, støv og skitt.


For å unngå en ru overflate og sikre at lakken fester seg ordentlig må gulvet uansett finslipes. Det anbefales å bruke sandpapir med korning 1til 180. Vurderer sterkt å få gjort dette. Har fått en overkommelig pris.


Liker veldig godt hvordan det ser ut, det er praktisk og slitesterkt, og liker ikke typer gulv som tre, laminat, fliser o. Vil ha samme gulv i hele huset. Får selv litt angst av å være i, eller se hus der det er forandring fra rom til rom i både farge, stil og uttrykk. Det er viktig å bruke maling beregnet for gulv , siden det er mye mer slitasje her enn på vegger og tak.


Bruk rulle for jevnest mulig resultat, og pensel langs listene. Tips: Bruk forlengerskaft, så sparer du ryggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg