mandag 31. oktober 2016

Living spisebord

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Mange forskjellige designs. Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større. Se utvalget på skeidar. Alltid design i kvalitet.


Kom til måltidene, bli sittende for historiene.

Finn spisebordet som passer deg. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Bordplaten er laget av resirkulert treverk. Understellet er sortmalt solid bjørk.


Hver del av bordet har sitt eget unike utseende og hvert eneste bord har sitt eget særpreg og med ulik struktur i treverket. Spisebord til eller personer? Det er kanskje bare fire personer som spiser rundt bordet til daglig, men ofte flere i helgene?

Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk. Havana rundt spisebord er en lekkert og stilren nyhet i vår Palermo Collection med rette linjer og et rent uttrykk. Overflaten er i sort pigmentert og lakkert eikefiner med struktur for naturlig følelse og et moderne og tidløst uttrykk. HKliving spisebord med svart lakk har en oval form og er fint å kombinere med møblene fra den nye HKLiving-samlingen.


Fresh Living er møbler! Vi er opptatt av god design og kvalitet i våre møbler. Vi kjøper direkte fra fabrikk og kan derfor tilby meget gunstige priser og tett. Det traditionelle spisebord er blevet et multifunktionelt møbel, som vi bruger i mange sammenhænge.


Alt fra den daglige middag, lektierne, brætspil til den gode snak med vennerne. Et rundt bord bliver hurtigt et naturligt centrum i rummet, mens det anvendelige spisebord med udtræk eller tillægsplade sørger for plads til alle. Vi tilbyr også utvalgte kvalitetsvarer fra andre seriøse og erfarne produsenter i Europa.


Vår visjon er å tilby et variert og spennende varesortiment, som holder høy kvalitet til gode priser. Med Norges fineste utvalg af møbler går du ikke forgæves, når du besøker Unoliving. Møbler til goe priser, god kundeservice og rask levering, like til døren.


Vi har varehus over hele Norge. Klikk deg gjerne forbi kategorien stoler, for å finne kjøkkenstolene som passer ditt nye spisebord ! Et spisebord har flere funksjoner, men først og fremst fungerer det som et samlingspunkt for hele familien til middager og andre aktiviteter.

Vi samler alle annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt hos oss! Det gir mere frihet til å forlenge spisebordet, hvis det er behov for det. Det finnes tilleggsplater i forskjellige farger og materialer, så du kan finne den tilleggsplater, som passer best til ditt spisebord.


Klappbord kan være praktisk å ha i spisestuen, da det gir flere muligheter. Living In Harmony plankeborde. Se hele utvalget av klappbord hos Unoliving her.


Skovby SM spisebord - Lille praktisk bord i høj kvalitet. Er rommet mindre og mere kvadratisk, kan et rundt spisebord gi en fin kontrast. Flotte kjøkkenbord gjør middagen til en fest.


Du kan også velge mellom kvadratiske, rektangulære, ovale og runde spisebord i forskjellige materialer og design, slik at du finner det spisebordet som passer din personlige stil. Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg