fredag 7. oktober 2016

Henna hårfarge

Henna hårfarge

Henna -kremer og fargepulver. Sjekk vårt utvalg og bestill i dag! Føl deg bedre med kosttilskudd. Bestill enkelt på nett i dag! Spar på alle varer. Ta vare på kroppen din.


Din destinasjon for hårfarge og striper til hår. Alt fra mahogany og sort, til blond eller nøytral farge. Siden 1 naturlig henna er rød-oransje i utgangspunktet bruker Logona også andre naturlige ingredienser som indigo, amla o. Hårfargen framstilles fra henna planten. Fordi henna er plantebasert og ikke en syntetisk farge, vil alle oppnå forskjellig resultat avhengig av deres opprinnelige hårfarge , så vi kan ikke gi deg fasiten på hvordan det nøyaktige resultatet vil bli. Men her er noen før- og etter bilder av LUSH medarbeidere og venner som vil gi deg en bedre idé om hvor nydelige resultatene kan bli.


Finn din favorittfarge nedenfor! At hårfarge kan være allergifremkallende er nok ikke ukjent for de fleste, men at mange produkter i tillegg inneholder hormonforstyrrende stoffer, er det mindre snakk om. Miljødirektoratets nettside, ertdetfarlig.


Henna hårfarge

Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie. Naturlig hårfarge uten parabener. Handle raskt på nettet. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup.


Derfor er det helt nødvendig å bruke hansker når du arbeider med henna for å unngå flekker som vil være vanskelig å fjerne senere. Du kan unngå å få farge på pannen ved å først påføre et tynt lag med vaselin rundt hårfestet. Til slutt, vær svært forsiktig med klærne dine mens du arbeider med henna , siden det flekker lett. Dette kan ikke bry noen brukere, men andre foretrekker en enklere, mindre rotete prosedyre. Også, henna hårfarge vanligvis bare kommer i fargene på de røde og brune familier.


For eksempel ville det være vanskelig eller umulig for noen med grått hår å finne henna hårfarge som ville farge håret blondt. Andre fargestoffer blandes derfor inn for å gi bedre fargeegenskaper. Ett av stoffene som ofte tilsettes er PPD. Dersom man skal farge håret bør man derfor unngå å bruke midlertidig tatovering i form av sort henna. Blandingen kalles da sort henna.


I disse tilfellene er det ikke lenger kommer til ren henna , men pulveret er blandet med andre fargestoffer for å oppnå en annen nyanse. Mye finere med jenter med naturlig hårfarge. Men er det kommunegrått eller noe annet kjedelig er det jo forståelig at man vil pynte litt på fasaden. Har dere langt brunt vakkert hår og klipper det kort og farger det rødt så vil jeg aldri mer snakke med dere.


Henna hårfarge

Blush har et stort utvalg i hårfarger fra blant annet Loreal Paris, Garnier og Redken. Her kan du lese hvordan du farger håret hjemme. Kjøpt to pakker hårfarge dersom du har langt eller tykt hår for å være sikker på å få dekket alt.


Det gjelder også hårfarge ! Påfør litt hårfarge på huden, og la sitte i timer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg