mandag 10. oktober 2016

Blande gull og sølv interiør

Blande gull og sølv interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn laveste nettpris her.


Det er svært populært å drysse interiøret med gull , kobber og sølv. Denne interiørtrenden gir rommene en lun stemning på kalde kvelder. Tenk mykt mot hardt og kaldt mot varmt når du innreder, og ikke vær redd for å blande materialer og strukturer. Det er ofte de små forskjellene som gir hjemmet ditt det lille ekstra. De varme metalliske fargene skaper blikkfang i rommet og hjelper med å løfte ditt interiør til nye høyder.


Samtidig skaper både kobber, sølv og gull mer liv og glø noe vi absolutt ser etter når vi skal kose oss hjemme på sene, mørke kvelder. Magisk med metaller: Vakkert bord i gull , sølv , kobber, messing og bronse. BORDDEKKINGSTIPS: Jeg synes kombinasjonen gull , sølv , kobber, bronse og messing er så fint. Ved å blande disse metalliske fargene blir resultatet både harmonisk og rolig, festlig og skimrende. Her var det også svært synlig at gull er på full fart inn i interiørbildet.


Både sølv , gull og også kopper og andre metalltoner er absolutt trendy akkurat nå, forklarer trendforsker og sosialantropolog Gunn Helen Øye i Eye;Watch, til Bonytt. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.


Det er ikke gull alt som glitrer, eller er det? Er du lei av de tradisjonelle fargene lilla, rødt og grønt? Prøv noe nytt og frisk opp hjemmet med julepynt i gull ! I julen er det lov å la det skinne litt ekstra. Det er lov å overdrive litt, og det er kult å blande både gull og sølv. Som nevnt har jeg endelig ;-D tatt masse bilder av butikken.


Blande gull og sølv interiør

Her har dere noen i sølv , hvitt og gull. Før i tiden var det nesten fy skam og blande sølv og gull , det var nesten som med rosa og rødt. D men tidene har forandret seg både på den ene og andre måten. Jeg bruker ofte gull og sølv sammen, f. Hermés armbånd jeg bruker med rosegull klokke.


Tror det er få som tenker over det. Ofte gjengis gull og sølv som gult og hvitt i våpen, fordi gult og hvitt er mindre. Gull i våpenskjold betyr derfor ikke noen spesielt opphøyd status eller lignende.


Gull og sølv inngår i heraldikkens tinkturer. I avbildninger av våpen kan gull erstattes med gul farge , særlig på tekstiler, så som flagg. Henry Hansen Gull Sølv og Ur, Vadsø, Norway.


Hos oss finner du gull og sølvsmykker, bijouteri,. Bland gjerne inn varme farger som oransje og lilla med det røde. Julen skal jo være lun, frodig og varm! Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Blande gull og sølv interiør

Stadig flere malingsprodusenter kommer nemlig med malinger i gull , sølv og perlemor. Og de ser faktisk overraskende ekte ut. Enten du kjøper en lakk på sprayboks eller et lite malingsspann med metalliske fargenyanser, kan du dekorere hjemmet ditt på en spennende og glamorøs måte. Lås formet som blomst fattet med en brillianter ct.


Gull er så edelt at det bare har gode egenskaper. Egypt, som fortsatt skinner like fint. Er underlaget dårlig, kan gullet løsne med underlaget, ellers står det til evig tid. Denne kategorien heter lagersalg, av den grunn vil du finne produkter fra begge nettbutikkene i denne kategorien.


Bilder, rammer og speil. Interiør butikk på nett. Blomsterpotter og Vaser. Vakker juletrekule i rosa glass med sølv og gullfarget glitter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg