mandag 31. oktober 2016

Bambino bestikk

Restaurantutstyr til bra priser! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Finn laveste nettpris her. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Bambino Starterset, skje og gaffel. Barnets første bestikk ! Dette produktet selges kun i fysisk butikk. Et bestikksett til mindre barn fra Ekobo.


Bestikksettet har en smart design, som gjør det enkelt for små hender å gripe og bruke bestikkene. De kan vaskes på øverste hylle i oppvaskmaskinen, men tåler ikke å varmes i mikrobølgeovn. Settet består av skje, gaffel og kniv.


Bambino bestikk

Bestikket er dessuten tilpasset for både høyre- og venstrehendte. Kniven er ikke skarp, og er dermed helt sikker for barnet ditt. Tåler oppvaskmaskin (øvre hylle). Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig.


Alle bestikkene har fine og barnevennlige mønstre og motiver, f. Håndtakene er ergonomiske og lette for barnet å holde i. De har grepvennlige og ergonomisk utformede håndtak designet for små hender. Vi tar vare på gledene ved å være foreldre, fra babyen er nyfødt til det første matsølet med eget bestikk. Rolige netter og glade dager med babyer som utvikler seg og oppdager verden rundt. Skjeen har et grunt og vinklet skjeblad som gjør det lettere for barnet å få i seg maten. Det ekstra lange skaftet gjør det lettere å nå ned i barnematboksen uten søl!


Bambino bestikk

Skjeene er frie fra BPA Anbefalt alder: Fra måneder. Bestikk til barn i bæredyktig bambus fra Ekobo. Fint alternativ til tradisjonell plast eller engangsmaterialer. Laget av slitesterkt materiale. Passer til varm og kald mat og væsker.


Du kan blant annet finne fine tut-kopper for de aller minste, i forskjellige farger og med forskjellige ergonomiske håndtak, som gjør det enkelt for den lille å holde koppen. Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Vi har kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Bambino bestikk

Designen for små hender gjøre det lett å. Little scooper er det selvsagte bestikket for barn som skal begynne å spise selv. Skje- og gaffelbladene har en dyp skålform som gjør det enkelt å få maten opp på bestikket og som sørger for at den holder seg der hele veien til munnen. Med den gripevennlige og ergonomiske designen er det perfekt tilpasset små hender. Ergonomisk form som gir god støtte uten å glide.


Sorter etter pris eller alder. Trenger du litt ekstra hjelp med å finne det du. Sammenlign og finn den billigste prisen på servise-glass- bestikk. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Bambino bestikk

Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg