onsdag 19. oktober 2016

Vimpler med navn

Se vårt utvalg av vimpler , bannere og andre pyntelenker her! Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former. Finn festdekoret til ditt party. Sjekk ut Vimpel Med Tekst.


Vimpler med navn er populært.

Vi kan lage intrikate spesialdesignede vimpler eller klassiske vimpler med enkle blokkbokstaver. Alle varianter er mulig. Har du flaggstang og vil skille deg litt ut, så er en famile- eller personlig vimpel noe som blir helt unikt for deg.


Her finner du vårt utvalg av forskjellig vimpler , banner og annen lekker, hengende pynt til å dekorere med ! Vi har et bredt sortiment med mange forskjellige varianter, både med figurer og farger. Her har vi noe for de fleste anledninger, så ta en titt og la deg inspirere! Se fargevalg ved å gå inn på produktet under.


Om man legger inn ønsket lengde og navn på vimpelen vil en se hva prisen blir.

En navnvimpel er noe som blir mer og mer etterspurt. Med en slik vimpel er det du som bestemmer fargekombinasjon, navnet som skal stå og så blir dette spesiallaget for akkuratt deg. Med en fin vimpelsnor eller to, kan du pynte opp barnerommet på et blunk, og ikke minst fikse en super barnebursdag. Her på Jollyroom har vi massevis av dekorative og barnevennlige vimpler barna kommer til å elske! Vimpelens lengde bør være ca.


Legg inn epostadressen din i feltet under så sender vi deg en epost med informasjon om handlekurvens innhold samt en link til butikken som lar deg fullføre kjøpet f. PC hjemme eller på hytta. Håndsydd i vevet og strikket polyester. Navnevimpel med valgfri tekst og farger.


Leveringstid 2-uker. Ved ønske om 9-bokstaver må vimpelen være minst 2cm. Liste over nasjonalflagg er et galleri med illustrasjoner av alle verdens selvstendige staters nasjonalflagg. Sørg for at din logo eller budskap blir godt synlig med bruk av vimpler ! En vimpel som vaier i vinden tiltrekker seg oppmerksomhet på lang avstand. Med forsterkning i ryggen tåler våre vimpler vær og vin slik at de får lengre levetid.


To søterosa vimpler, med navn og stjerner som jeg har sydd på bestilling til en kunde. Vi leverer vimpelsett og værhaner. Benyttes for å oppnå svært presis informasjon om vindforholdene, vindens retning og styrke.

Klubbvimpel som trykkes og designes helt etter dine ønsker. Hele vimpelens front trykkes med 4-fargers fototrykk. Fargen på frynser og snøre bestemmer du selv. Se detaljbilde for tilgjengelige farger og fargekombinasjoner. Det ble vimpler , eller vimpel-ish ihvertfall, for disse er laget av papir, de er ikke sydd eller heklet, som jeg ser de aller fleste andre er.


Jeg har laget til ungene mine, og to til ei venninne som nettopp har fått tvillinger (bildet). Syns de er ganske koselige jeg :) Nå skal jeg lage en ekstra fin til navnefesten til minstegutt. Mozilla: Benytt annen nettleser eller send bestillingen på mail, da bestilling i. VIMPLER TIL BARNEROM. Med søte vimpler kan du lage god stemning og pynte opp på veggen. En snor med vimpler på er enkel å henge opp men gjør mye av seg, det blir festlig stemning med en gang.


Glass Julekule 8cm med personlig navn Rød. Navnet du ønsker på kulen skriver du i kommentarfeltet i kassen. Kulen kommer i en gaveeske.


Merk: Det vil ta et par ekstra dager før vi vil få sendt varene dine da vi må få satt navn på kulen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg