onsdag 19. oktober 2016

Adventsstake vindu

Pynt opp hjemmet med adventsstaker , julelys og kunstig juletre som lyser i mange mange år. Her finner du julebelysning i mangfold til både hus og hage! Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. Mens en firearmet lysesetake gjerne brukes i nedtellingen mot julaften, brukes de elektriske utgavene som dekorelementer gjennom hele høytiden.


Adventsstake finnes både i elektrisk utgave, og som lysestake til levende lys.

Både elektrisk, adventslysestake for talgelys, englespill og som går på batteri. Adventsstjerne elektrisk og batteri Adventsstjerne i metall, tre, papir eller akryl. En ganske enkel adventsstake i messing som de vakkert har pyntet med grønne blader, anis og små kongler. Tradisjonen med å markere adventstidens gang ved å tenne lys hver av de fire søndagene er gammel. En myte forteller om en tysk kvinne som ville lage en kalender for sin funksjonshemmede sønn, som gledet seg veldig til jul.


Naturligvis kan du også la en stake med julemotiv stå lenger framme. Dette er det bare du som avgjør.

Smak og behag er jo forskjellig. Hvorfor setter vi adventsstaken i vinduet ? Julebelysningen vår gjør alt for å lyse opp vinteren for deg. Lysslynger, lysestaker, julestjerner, lysende figurer, juletrær med belysning - ja, her finner du.


En lekker adventsstake utgjør gjerne en ekstra god følelse, for de signaliserer at julen er nær. Er du på jakt etter en ny adventsstjerne? Har du et veldig stort vindu ? Vi har et stort utvalg av moderne og mer klassiske adventsstjerner fra en rekke kjente leverandører. Advent er en kristen høytid som markerer forberedelse til juletiden.


Navnet kommer fra latin adventus Redemptoris eller adventus Domini, Frelserens ankomst eller. Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering. En adventsstake har hedersplassen i mange norske adventshjem.


Og det er kanskje ikke så rart da den for mange er selve symbolet på den magiske ventetiden. Hos Europris har vi flere adventsstaker å velge mellom og her finner alle noe de liker uansett stil og prisklasse. Ved å henge opp flere i gruppe får du ytterligere muligheter til å skape atmosfære og variasjon.

Test gjerne vår smarting Heng Rett som klemmes fast på ledningen for å slippe irritasjonen med kabler som vrir seg. De hengende stjernene gjør seg godt for eksempel i vinduer og glassdører, men også lenger inn i rommet. Våre varer distribueres gjennom en rekke forhandlere.


Helt opptil rabatt og rundt 7varianter er satt ned. Zara Home har laget adventslys som er en dekorasjon i seg selv. Disse fire sølvenglene trenger bare et fat og kanskje litt granbar, så har du en nydelig og annerledes adventsstake. Lysene gjør seg også fint som bordpynt.


Finnes også i gull og metallic rød. Angelito lys fra Zara Home, kroner pluss frakt hos Ellos. Før du henger opp julestjerner og setter adventsstakene i vinduet , bør du gå over og sjekke at produktene er hele og trygge. Kontroller at lamper og ledning ikke har tegn til skader.


Og ta en ekstra kikk på lyspærene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg