onsdag 12. oktober 2016

Brødrister smeg

Brødrister smeg

Vi har et bredt utvalg av småmaskiner og utstyr til ditt serveringssted. Vanadium rustfritt stål. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Stort utvalg av Smeg til en bra pris. Se alle tilbud og kjøp nå!


Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Alle rettigheter reservert. Brødrister for skiver med ulike innstillingsnivåer. Innehar gjenoppvarming og opptiningsfunksjon, samt bagel program som rister kun ene siden av bagelen.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Produsert i rustfritt stål og plast med krom knapper. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Stilig brødrister i vintage-stil.


Brødrister smeg

Energieffektivitet, brukervennlighet, pålitelighet og sikkerhet skaper profilen for hvert Smeg -produkt. En rekke utmerkede løsninger for å dekke hverdagens behov for matlaging, avtrekk, matoppbevaring og vasking. Klikk på ikonene nedenfor for å finne ut mer. Smeg forstår at det skapes vakre og tidløse gjenstander når arkitektur og kunst møtes.


Denne kunnskapen har gjort at selskapet har samarbeidet tett med noen av verdens mest anerkjente arkitekter, for eksempel Guido Canali, for å skape husholdningsapparater som formidler Smegs filosofi perfekt – Teknologi med stil. Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Check funktionerne på disse produkter, der kombinerer kvalitet, teknologi, stil og design.


Den har også smarte funksjoner som bagelfunksjon, der du kan riste på kun en side, opptiningsfunksjon og gjenoppvarmingsfunksjon. Enkel igangsetter hendel og separat stoppknapp for avbryting av program. Smeg : lækkert designede kvalitetsprodukter i retro-look. Smeg brødrister TSF01CREU (krem) - Dekorer ditt kjøkken med denne elegante brødristeren i 50-tallsstil fra Smeg. Køb ny elkedel, brødrister , blender eller køkkenmaskine fra Smeg på Imerco.


Se det store udvalg nu! Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Smeg rosa brødrister i herlig femtitallstil. Ekstra brede risteåpninger. Sentrert guide i risteåpningene.


Brødrister smeg

Trinnløs innstilling av ristegrad fra 1-6. Med denne brødristeren fra SMEG får du ikke bare et effektivt kjøkkenredskap, du rister også brødet ditt med stil! Denne modellen er basert på gamle 50-tall modeller, og den har vunnet prestisjetunge designpriser som Red Dot Design Award og IF Design Award for sitt fantastiske design. Se tester av Dualit, Philips, Electrolux, Sandstrøm og KitchenAid mfl.


Smeg BRØDRISTER I 50-TALLSSTIL TIL TO SKIVER, KREMFARGET Gräddfärgad. Vis i butikk: RoyalDesign. Et SMEG -produkt kjenner man igjen på avstand takket være merkets karakteristiske design og det brede utvalget av lekne pastellfarger. Og visst er dette et statement-produkt, både med tanke på prisen, som er nokså høy, men også med tanke på brødristerens størrelse.


Finn tilbud på 4produkter fra SMEG , KitchenAi Dualit og mye mer. Sammenlign tilbud fra SMEG.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg