fredag 7. oktober 2016

Male fibo trespo plater

Stort og variert utvalg. Kvalitetsplater til bunnpressede priser. Kjøp Fibo produkter hos Bygghjemme. Beste Priser På Fibo Trespo. Budsjettet løper avgårde (rommet er på m2), og jeg vurderer derfor å bare sette opp slette fibo trespo - plater på de øvrige veggene, og male dem.


Men er det helt tullerusk å gjøre dette på et helt nytt bad?

Vi har gjort det samme på én vegg på et annet ba men her synes jeg ikke malingen sitter så godt (kan skrapes av med neglen). Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet. Våre veggpanel er enklere å installere, kostnadseffektiv og lette å holde rene.


Her finner du Fibo monteringsanvisninger. Alle kan montere Fibo gjennom våre enkle instruksjoner. Les mer på vår hjemmeside.


Hovedbesparelsen er knyttet til mindre grunnarbei da Fibo våtromsplater kan festes rett på reisverket. Samt at en slipper å lime og fuge hver flis, da Fibo er plater i full høyde. Den sterke overflaten tåler både direkte vannsprut og store temperatursvingninger, er rask å tørke av og enkel å holde ren.

Fugemassen skal tyte ut i hele profilens lengde. Overskytende fugemasse rengjøres med Fibo Clean og fugekloss, og Fibo Wipes. Synlig del på 2-delt hjørneprofil må følge panelhøyde, slik at åpning for fugemasse i sokkelprofil får samme høyde rundt hjørnet.


Hos MAXBO kan du blant annet velge mellom kjøkkenplater med klikk-lås og plater som limes på veggen. Før du monterer en kjøkkenplate bør du alltid lese produsentens monteringsanvisning. Følg den, dersom den avviker fra våre trinn under. Vil du vite hvordan montere baderomspanel selv?


Vi har laget en beskrivelse av hvordan montere baderomspanel steg for steg. I vårt eksempel er det brukt baderomspanel fra Fibo - Trespo. Husk alltid og les produsentens monteringsanvisning, og følg den om den avviker fra beskrivelsen under. Baderomspanel fra Fibo er både rimelig å anskaffe og enkelt å montere.


Panelet erstatter både membran og fliser, og gjør at du på kort tid kan få drømmebadet ditt. Tett og trygt med baderomsplater – Fibo veggpanel har innebygd membran som er godkjent i henhold til våtromsnormen, og passer derfor ypperlig på badet. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Våtromsplater er laget for fliskledning. Med en spesiell tokomponent-sparkel kan du likevel male dem. Da bruker du standard treskruer, med spesielle skiver som ikke bygger høyere enn plateoverflatene.


Fibo panelplater er utviklet for at monteringen skal være enkel og kostnadseffektiv for kundene våre.

Platene er dyrere enn gips per kvadratmeter. Veggsystemet kan monteres opp til fem ganger raskere enn fliser. Panelene kan festes på tre- eller stålstendere, eller direkte på eksisterende vegg. Fibo baderomsplater kommer i mange ulike design og til hver enkel smak.


Male gipsplater og panelplater på badet Interiørhjørnet. Byggma (produsenten av Fibo - Trespo ) har for øvrig nettopp lansert en haug med nye. Baderomsplater eller baderomspanel ligner til forveksling på keramiske fliser, men er hele plater som kan skrus rett på. Montere fibo - trespo baderomsplater.


Har lest tråden med iver. Planlegger å bruke Fibo - trespo plater på badet. Eneste bekymring er dusjing rett på platene. Hva er erfaringene med dette? Siden det ikke er noe standardisert utføringsmal så er det opp til hver enkelt å lage en god løsning ved hjelp av tetting med.


Rensemiddel Fibo clean 16- per stk Kjøp. Hjørnelist innvendig kjøkken alu 6m 8per stk Kjøp. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Du kan også prøve Bengalakk. Jeg har ikke prøvd å male med disse i våtsone.


Grunnen til at jeg har brukt oljemaling er at jeg har oppledv at den har bedre heft. De kommer i plater på 60x2centimeter og passer mellom stenderverket i boligen. Fliser koster alt fra 1kroner til flere tusen pr kvadratmeter, og da må man i tillegg kjøpe membran, gispplater, fugemasse og fliselim dersom det skal flislegges i dusjhjørnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg