onsdag 12. oktober 2016

Brun beis inne

Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Herdins Lakkbeis er ferdig løsningsbasert beis med oppløselige fargeemner som gir meget høy transparens.


Brukes til beising og lakkering i ett.

Lakkbeis brukes på ubehandlet, slipt tre eller tidligere ulakkert tre. Fester godt på ulakkert tre og den er utmerket til møbelrenovering. Alle farger kan blandes med hverandre, bortsett fra hvit.


Vedlikehold inne Vedlikehold ute. I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY PUre Nature interiørbeis. Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du ønsker deg.


Sprekkpanel er en meget enkel panel uten profiler, og vil gi en slett og pen overflate med ca.

Brun , grå og beigetoner egner seg godt på fjellet, og gir assosiasjoner til terrenget rundt hytta. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Også her vil det være naturlig å trekke inn fargene fra fjell, vidder, skog og reinlav. Brune , gulbrune og røde farger stikker seg ut i skogen.


Svakt avvikende fargetoner kan benyttes på vinduene. Rødt er en tradisjonell hyttefarge for mange, og den passer godt siden den både er varm og inviterende, og harmonerer med de øvrige jordfargene. Hytter på barskogstomter: Til en hytte med beliggenhet i barskogen, passer de samme fargene som for bjerkeskogsbeltet, men i tillegg kan også mørkere gråbrune og brune farger passe inn - alt etter vegetasjonens karakter. Påfør deretter siste strøk i en annen farge - som her i en grå drivbeisfarget nyanse.


Da vil du få et lysere resultat, og det er enklere å oppnå de lyse grå og brune fargenyansene uten at den opprinnelige gule fargen påvirker resultatet. Den er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter som gir et vakkert utseende og meget god værbestandighet. Innhold: L- Farge: Brun - Trenger ingen grunning!


Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Den har en høy glans og gir en fantastisk glød. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Sammenlign pris på maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.

Visket ut skillet mellom ute og inne. Hun engasjerte en arkitekt, og de stakk hodene sammen før huset ble totalrenovert. Fargen mener Børresen ga seg selv. De grå veggene er supplert med at himlingene ute er gitt et strøk med blank brun beis. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse.


Beige, grå og brune farger. Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av. Stryker på på litt tynnet brun beis der det er slipt helt ne før jeg til slutt forsegler med et par strøk tynnet silkematt klarlakk.


Legger på flere lag med maling og beis. Det var en del prøving og feiling før det ble bra. Siste runde ble malt med vannbasert maling, enda jeg har sverget til oljedekkbeis i årevis.


Har kjøpt meg drivved beis her om dagen og har malt et strøk ikveld. Trodde det skulle bli brunt. Nå er jeg kommet til bordplate som jeg har laget av planker som er satt sammen. Skal ta to strøk med den.


Men litt usikker nå, siden den er. Så sliper jeg ned for å få frem strukturer, helt til treverket enkelte steder. Har et prosjekt hjemme som jeg holder på med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg