mandag 24. oktober 2016

Kahler juletre serie

Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Julepynt i form av et juletre fra Kählers sjarmerende serie Nobili. De vakre hvite vintersiluettene gir en glitrende lyseffekt som inviterer til mange hyggelige stunder.


Serien består av flere lyslykter i ulike størrelser og farger. Med Hammershøi kombinerer Kähler nordiske materialer som tre, porselen og glass på en elegant og tidsriktig måte, samtidig som hver del fremstår som tidløs i sin eleganse. Hammershøi er en stor kolleksjon, som rommer et rikt servise, samt en serie etter hvert svært så populære vaser og lysestaker. Stearin brenner lenge, og disse lysene kommer garantert til å lyse opp mange koselige kvelder ved både juletreet og englespillet eller lysestaken. Kähler Nobili juletre i snehvit farge er inspirert av de nordiske skoger dekket av snø.


Det stilrene designet gir et fint lysspill og perfekt for vinduskarmen eller på hylla. Den blanke glasuren på toppdelen av lysestaken gir et fint motspill mot den uglaserte keramikkoverflaten på. Kahler Juletre kjøkken ikke kritisk bygget i stedet for Kahler Juletre og for en familie rom. Sandsdalen, Halldis Moren Vesaas, Mikkjel Fønhus, Alf Prøysen og Åsta Holth, for å nemne nokre. Nilssen, Solveig Muren Sanden og andre.


Alt har vore på trykk i eldre utgåver av JULETRE. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Nordens beste sortiment av Kähler online. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Det er ingen varer i kurven. Dekk til en herlig julefrokost eller bruk tallerkenen til dessert. Juleserviset er en del av Kählers velkjente Hammershøi- serie og er perfekt å kombinere med lysestaker, vaser eller serveringsfat herfra. Dette blir en stor hit under juletreet ! Den flotte Nobili- serien fra Kähler tar utgangspunkt i gjenkjennelige nordiske juletradisjoner. Den lille lysestaken er skapt i en stilistisk og enkel kjegleform med små hull, noe som gir et unikt lysspill når et lys tennes i lysestaken.


Skap en koselig stemning og gi omgivelsene varme og sjel. Fiora av Kähler er en serie skapt i samarbeid med den danske designeren Stine Goya. Men faktum, kjøkken er viktig del av en masse ting. Hun er kjent for hennes vakre mønstre og spennende farge­kombinasjoner, noe som også er overført til Fiora- serien.


For å gjenskape verkstedsånden har møblene i butikken et trendy, industrielt preg, som er et flott motstykke til den fargerike keramikken. Serie LED juletrelys med 1multifargede LED-lyskilder fordelt på strenger. Fin slynge til å dekorere treet me både innendørs og utendørs.


Svart ledning, 5cm. Elegant og nordisk keramik fra Kähler. Find et stort udvalg af Kählers populære produkter her. Norges ledende kjøkken- og interiørkjede. De flotteste julegavene finner du hos oss!


Her vises noen av våre beste gavetips, se flere HER. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg