torsdag 6. oktober 2016

Volvo klistremerker

Pris fra 9- Gratis frakt. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Alle våre dekaler er laget av UV-bestandig folie. Denne har en holdbarhet på minimum år utendørs, og er omtrent evigvarende innendørs.


Cromefolier og printede.

Volvo stickers featuring millions of original designs created by independent artists. Decorate your laptops, water bottles, notebooks and windows. Selger noen forskjellige klistremerker til bil. Volvo emblem, (blått) til å stryke på klede.


Originale Volvo dekorstriper til 1- 2serien. Sølvfarget Har hele settet, bortsett fra begge forskjermer. Div Volvo klistremerker ogdekaler.

Også noen andre bilrelaterte klistremerker. Prisen står ved hver artikkel. Dette er hentepriser hjemme hos meg.


Stickerbombing har blitt en greie i det siste, men det er ikke det vi skal fokusere på. Her skal vi vise deg forskjellige morsomme, kule, artige klistremerker på biler. Så kanskje du får en lur plan, og velger å bestille noe morsomt?


Utvendig og innvendig dekor og alle andre øvrige typer og varianter av klistremerker er mye solgte produkter innenfor gatebil,- og motorsport bransjen! Hos oss finner du et stort og variert utvalg, til lave priser. Garantert noe for enhver smak!


Volvodeler er en kjent leverandør av både nye og brukte volvodeler, tuning og styling av høy kvalitet. Vi har i tillegg fete felger til de fleste biltyper! Her kan du få printet klistremerker til bil i alle former og størrelser.


Klistremerker og streamer til bilen. Volvo dørbeskytter som beskytter bildøren mot andre dører og. Våre klistremerker til biler blir sittende uansett vind og vær.

Leter du etter noe annet? Skal du ha små stickers utskåret i spesielle former, så bør du se på etiketter. Klistermerker og etiketer kan trykkes etter ditt behøv, størrelser og former.


Vinyl klistremerker tåler vann og sollys, anbefale til langtids innendørs og utendørs bruk. For å kunne tåle ekstra mye slitasje kan klistermerker lamineres etter trykking. En godt synlig bildekor jobber for deg hele tiden, og vil fort tjene seg inn igjen.


Alle klistremerkene vi leverer kan monteres på bil, og de har veldig god holdbarhet. Vi leverer alt fra enkle utskjærte klistremerker med firmanavn (se bestillingsskjema lenger ned på siden) til logo i farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg