tirsdag 4. oktober 2016

Store puter

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Sov godt med riktig pute Det er dine behov som bestemmer hvilken hodepute som passer deg best.


Derfor har vi et stort utvalg av puter i forskjellige materialer og i forskjellige prisklasser. Velg mellom puter med naturfyll, puter med fiberfyll, puter til barn og unge, og puter med spesialfyll (memoryskum).

På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer. Vi har putetrekk i mange farger og mønstre, i fløyel, bomull og lin. De er også fine å pynte opp me uansett om du har dem i sofaen, lenestolen eller senga.


Hos Kid har vi et stort utvalg av puter i god kvalitet, både høye og lave: dunputer, fiberputer, hotellputer og puter med minneskum. Store puter i den store sammenhengen. Vi må undersøke litt videre.


Er puter virkelig in? Eller er det bare inne i vårt hode og på vår datamaskin i form av masse bilder?

For eksempel skaper fargerike puter en varm, innbydende og koselig atmosfære. Et annet tips er å sikre at det er en sammenheng mellom fargenyansene, stoffet og utseendet på putene. Vi har lave, høye og faste puter , puter for deg som sover på magen, siden eller ryggen. Våre medarbeidere i Princess har bred erfaring og gode kunnskaper om puter. Puter av fiber og dun.


Piff opp sofaen eller sengen med puter i forskjellige mønstre og farger. Sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende. Bland gjerne ulike former og størrelser for en personlig og unik innredningsstil. Handle trygt på jotex. Bruk puter i sesongens farger og mønstre til å gi nytt liv til sofakroken hjemme.


Mange av putene kommer som tre for to tilbud. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Jeg er på jakt etter STORE puter til sengen, når jeg spør på den lokale sjappa så sier de at 50xer standard mål. På Royal Christiania har de noen skikkelig store og gode puter , tykke er de også. Noen som vet om butikker, gjerne på nett, som selger noe slikt?

Både til voksen, baby og barn. Pynteputer er moderne og “in” - De setter prikken over i-en i interiøret! Se utvalget av lekre pynteputer av topp kvalitet og utseende. Skap den deilige hotellfølelsen på ditt eget soverom med våre eksklusive hotellputer.


Våre betalingsbetingelser er enten faktura eller oppkrav. Ved henting av varer på vårt lager kan du betale med kort på vår terminal eller med vipps. Noe av det aller enkleste og rimeligste du kan gjøre for å forandre og friske opp inne- og uterom er å kjøpe inn puter.


Og spesielt når det gjelder uterom er dette aktuelt. For da kan selv eldre hagemøbler bli litt nyere bare ved en slik kosmetisk forandring. Her på BAUHAUS har vi et stort utvalg av puter og.


Velkommen til Nordens største innredningsbutikk på nettet! Hjemme” skal være et sted hvor du trives, og hvor du kan uttrykke din stil og være deg selv. Det er derfor utvalget vårt er stort , bredt og unikt – med et sortiment som hele tiden oppdateres og byttes ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg