tirsdag 11. oktober 2016

Eva solo vinglass syrah

I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Alt du trenger samlet på ett sted!


Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Gode priser og rask levering!

Kjøp vinglass trygt og enkelt fra Hadeland-glassverk. Det er lurt å ta glassene ut av oppvaskmaskinen med det samme programmet er ferdig. Den fuktige luften i maskinen fremskynder nemlig nedbrytningen av glasset. Syrah -rødvinsglasset anbefales bl.


Eva Solo syrah vinglass 40cl. Disse rødvinene tilhører smaksgruppen med kraftige, krydrede og alkoholrike viner. Det tynne glasset er veldig godt å drikke av og gjør at oppdekkingen føles veldig luksuriøs.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Vanlig pris: kr 2800. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Special Price kr 2465. Bourgogne rødvinsglass kan vaskes i oppvaskmaskin. Glassene kan kjøpes hos Shopping4Net!


Vinglasset er håndlaget og har en tynn, vinklet kupe. Utover syrah passer glasset til tyngre, smaksrike rødviner som fremhever aroma samtidig som det ser fantastisk ut på dekket bord. The thin glass is very good to drink from and makes the table setting feels very luxurious. Danmarks ledende designfirma. De beste representantene fra denne smaksgruppen kommer fra Rhône-dalen og Nord-Italia (barolo, barbaresco og amarone).


Bli först med att recensera denna produkt. Et stort Magnum- vinglass perfekt for rødvin. At vinglasset er så pass stort gjør delvis at aromaene i vinen. Dette giver et smukt og elegant design. Av Claus Jensen og Henrik Holbæk.


Velegnet til både kalde og varme drikker. Med et oppvaskstativ til vinglass blir oppvasken etter en festlig kveld langt enklere. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.

Om du leter etter rødvinsglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Det er ikke sikkert du kan gjøre noe med det, men du kan forhindre at det skjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg