onsdag 12. oktober 2016

Kjøp lær

Kjøp lær

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Kjøp lær

Dekorer med detaljer fra Jotex. Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Bli inspirert av våre kolleksjoner. Metervare - Alltid mange varianter.


Her finner du et bredt fargesortiment av imitert skinn med jerseybakside. Den myke baksiden gjør den velegnet til blant annet tights, kjoler og bluser. Imitert skinn med god breddestretch til bukser, jakker, skjørt og kjole.


Kjøp lær

Nettbutikk og fysisk butikk med stort utvalg av jersey, designstoff og merinoull - knappepresser og symaskiner. Legg til dine favoritter. Vi tilbyr også kurs og sømtjenester!


Skai - imitert skinn , kr. Vi har fått inn et stort parti med skai i forskjellige farger, bla. Alt fra korthåret, langhåret og med trykk, til en eksklusiv serie av naturtro imitert pels med flotte detaljer og nyanser. Skinn kan både komplimentere andre kunstige materialer i hjemmet eller spille sammen med andre naturlige materialer som for eksempel tremøbler. Om du foretrekker imitert skinn vil dette naturligvis gi den samme gode følelsen og looken som ekte skinn.


De er alle et godt valg til klær, tilbehør og detaljer, men også til hjemmet og interiør som tepper og puter. Hos oss kan du velge mellom ekte lammeskinn og imitert lammeskinn. Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.


Sammenlign tilbud på Dameklær imitert skinn metervare i kategorien Dameklær fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Dameklær ved hjelp av vår tjeneste. Kjøp Dameklær imitert skinn metervare på Kelkoo. Lett og luftig som tyll, organza og bomullsgaze mot grovt stoff som lin og hessian. Få oversikt her, uansett hva målet er.


Se også lær, skinn og metervarer med print. Fremstillingen skjer gjerne i spredemaskiner eller kalandrer. Zien uw favoriete, de familie-enhet. Fri frakt på bestillinger over 2kr. Hundesenger i imitert skinn med uttagbare puter.


Seteputer med pocket-fjærer og polstret med skum. Med integrert skammel, trinnløs vippefunksjon, koppholdere og praktisk oppbevaringsplass. Kjøper du en lenestol i imitert skinn til stuen har du en lenestol som vil følge deg i mange år fremover. Samtidig er hvilestoler i imitert skinn behagelig og myk å sitte i. Vedlikehold av din hvilestol i skinnimitasjon.


For å rengjøre en lenestol i imitert skinn kan du enkelt bruke en støvsuger eller en tørr klut. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg