onsdag 5. oktober 2016

Passepartout nettbutikk

Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Rask levering - dagers åpnet kjøp. Sammenlign pris med oss! Med en for tynn passepartout kan bildet se inneklemt ut, så bytt heller til en litt større ramme om den blir for tynn.


Er det en mindre ramme du vil ha passepartout til, så kan det derimot passe at kanten er lite tynnare en cm.

Du mottar en ordrebekreftelse på mail, hvor varenes normalpris vises. Du kan altså ikke se dine avtalepriser første gang du handler. Eksklusiv sort ramme med hvit passepartout og sort inneramme. Ta vare på de gode minnene!


Klassisk ramme i sort med passepartout. Kjøp passepartout til din ramme. Vi har lysegrå, hvite og svarte syrefrie passepartouts som pent rammer inn motivet ditt.


Vi selger også rammer i vår nettbutikk.

Fremhev favorittbildet ditt! Sort, syrefri passepartout (pH 7) med hvit innerkant. Takket være at den er pH-nøytral blir bildene ikke misfarget. Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted.


Rammer og fotorammer. Vi har Nordens største utvalg av rammer i mer enn 1ulike størrelser, og du kan også målbestille en ramme i din størrelse. Beste Priser PÃ¥ Passepartout. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt.


Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Passepartout -utstyr - Passepartoutsett som gjør det enkelt å skjære egne passepartouter, med linjal på 60cm. Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig. Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. Denne nettsiden bruker cookies.


Ved å fortsette å bruke siden samtykker du til dette. Les mer om vår cookiebruk her. Stort utvalg fotorammer.

Mange størrelser i både rammer og passepartout. Hva er passepartout ? Et passepartout er et lag med syrefri papp man setter bildet inn i for å forsterke effekten av innrammingen. Utstyr til kunstnere fra en av norges eldste leverandører.


Egen produksjon av staffelier, blindrammer og lerret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg