torsdag 6. oktober 2016

Puslespill 5000 brikker

Det er vi stolte av og veldig glade for. Notisbok, Studiekalender mm. Vri hjernen med morsomme eller irriterende pusleleker!


Lærerikt puslespill der kun fantasien setter grenser for hva som kan lages. Ravensburger puslespill med motiv av det sixtinske kapell i Roma.

Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Her finner du pusespill med ulike motiver som kjente landemerker og flotte fotografier.


Enten du legger puslespill med de små eller du bare trenger å slappe av alene – du bestemmer selv. Med vårt store utvalg og gode tilbu er det uten tvil et spill som passer til dine behov. Landskap, dyr, natur, arkitektur eller landemerker - puslespill -motiv som retter seg spesielt mot voksne.


Her kan du bli kongen av puslespill i byen om du får plass i stua til å samle puslespillet som måler hele 544x192cm.

Flott motiv av utsikt fra balkong i New York City. Blir gratis frakt på denne også. Lag et puslespill med personlige bilde på få minutter. Det finnes ikke makent i hele verden. Puslespill er en perfekt gave til store og små!


Perfekt trykk og presis stanseteknikk garanterer optimal kvalitet. Dette er et puslespill for viderekommende puslespill -entusiaster. I løpet av få minutter kan du designe ditt helt personlige puslespill med ditt foto. Sjekk utvalget hos Norli.


Klikk og hent eller bestill hjem - gratis frakt over 30-. Velkommen til boardgamer. Skandinavias ledende spesialbutikk for puslespill. Du kan tilpasse utvalget ditt med filteret til venstre.


Når siste biten skal legges kommer den fantastiske følelsen og puslespillets motiv viser seg. Uansett hvor mange biter puslespillet inneholder er belønningen like stor. Fantastiske puslespill med vakre motiver fra Sverige, Finlan Norge og Danmark.

Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. De som kjøpte denne boken, kjøpte ogs. Tilfredshedsfølelsen når man ligger den sidste brik er ubeskrivelig.


Så rull ut pusleteppet – med sine 5brikker og vakre Positano-motiv kommer dette puslespillet til å gi deg en aktivitet som får deg til å glemme alt annet for en stund. Trefls puslespill er laget i miljøvennlig materiale av høy kvalitet, som tykk papp overtrukket med et filter som reduserer refleksjoner i den puslede overflaten. Brikker med hodene, kroppene og bena til.


De ville dyrene er fascinerende, og med dette fine puslespillet kan du pusle sammen en fantastisk spekkhogger med 5brikker. Alle puslespillene i denne serien kommer med fotografier av fotografene bak National Geographic, som dokumenterer viltlivet på en helt unik måte. Dette puslespillet passer for den litt mer erfarne pusleren, eller for familien som liker å pusle sammen.


Vi er utrolig stolte og glade over at dere kunder har stemt oss fram til vinner av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg